Press "Enter" to skip to content

Gigi Becali, accident în Capitală. Cine a coborât din maşina care i-a lovit bolidul de lux

Ziua de vineri a fost una nefastă pentru Gigi Becali! Milionarul a fost implicat într-un accident rutier pe străzile Capitalei. Bolidul său de nu mai puțin de 500 de mii de euro a fost avariat. Vedeți în rândurile de mai jos cum a reacționat latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali, accident în Capitală

Așadar, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, vineri, în Capitală. Milionarul se deplasa pe o stradă din București, când a fost lovit din spate de o mașină de sute de ori mai ieftină. La volanul mașinii Toyota se afla o tânără, care a coborât imediat după impact.

A mers la mașina avariată, care era Rolls-Royce Ghost Black Badge, și nu mică i-a fost mirarea când a văzut că la volan se afla nimeni altul decât Gigi Becali. 

@alex.serban18 #fy #fyp #rollsroyce #gorjului #neagigi #top #becali ♬ original sound – ALEX SERBAN

Milionarul nici măcar nu a deschis geamul

Ei bine, milionarul nici măcar nu a coborât din mașină! Latifundiarul din Pipera a preferat să stea în mașină până la sosirea poliției și nici nu prea a intrat în dialog cu șoferița care i-a lovit mașina. Se pare că milionarul nici măcar nu a deschis geamul mașinii! Cel puțin așa reiese din imaginile care au fost filmate de trecători. Acestea s-au viralizat pe TikTok. Citește și Accident grav în Capitală. Un polițist a lovit două minore, iar una a murit VIDEO

Bolidul de lux al lui Gigi Becali este un Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500 de mii de euro. Are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Mașina prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page