Press "Enter" to skip to content

Gestul romantic al Prințului Harry față de soția sa, Meghan, a dovedit lumii întregi că este un gentleman. Cum au fost surprinși cei doi la Palatul Buckingham

Gestul plin de romantism al prințului Harry față de soția sa a impresionat lumea întreagă. Acesta a fost declarat un adevărat gentleman.

Ducele și Ducesa de Sussex s-au întors în Marea Britanie pentru a participa la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Harry și Meghan, alături de Prințul și Prințesa de Wales, s-au prezentat în urmă cu două zile la Palatul Buckingham pentru a vedea florile depuse în memoria reginei.

Mulțimea a observat gestul incredibil al Prințului Harry față de soția sa și a fost declarat un gentleman. 

Prințul Harry, gest romantic față de soția sa, Meghan

Pe rețele de socializare au început să circule filmulețe cu Harry și Meghan de la Palatul Buckingham, moment în care ducele se întinde să-i deschidă ușa soției sale, în timp ce Prințul de Wales nu face același gest pentru partenera sa.

„Awww, a deschis ușa pentru ea. Sunt pur și simplu atât de drăguți împreună!”, a scris o altă persoană.

„Prințul Harry este un gentleman”, a adăugat un alt internaut.

Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la îndatoririle regale pentru a trăi o viață independentă 

Harry și Meghan s-au reîntâlnit cu William și Kate sâmbătă, după vestea tristă că Regina Elisabeta a II-a nu mai este în viață. Majestatea Sa a murit joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Povestea de dragoste dintre Ducele și Ducesa de Sussex a intrat în istori.

Departe de stilul de viață regal ei continuă să își construiască viața în SUA, concentrându-se pe creșterea celor doi copii mici, Archie și Lilibet Diana. Cuplul a renunțat la funcțiile regale de rang înalt în 2018, schimbându-și pentru totdeauna viața și istoria regală britanică. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page