Press "Enter" to skip to content

Gestul neașteptat făcut de Adrian Minune pentru o fetiță care i-a dat 100 de lei pentru o cântare! A băgat banii în buzunar, iar ce a urmat a uimit pe toată lumea! Puțini maneliști ar face la fel

Adrian Minune a avut o reacție de milioane atunci când o fetiță s-a dus să-i înmâneze 100 de lei la o nuntă, pentru o dedicație. Manelistul a băgat inițial banii în buzunar, însă la scurt timp a scos din portofel o bancnotă de 200 de lei, pe care i-a oferit-o micuței.

Adrian Minune, gest emoționant pentru o fetiță

Adrian Minune a avut parte de o întâmplare inedită în cadrul unui eveniment la care a fost invitat să cânte. În timp ce era atent la repertoriu, manelistul s-a trezit lângă el cu o fetiță care avea în mână 100 de lei.

Micuța i-a întins banii artistului pentru o dedicație, însă ce a urmat i-a surprins pe toți cei prezenți. Imediat după ce a luat bancnota, cântărețul a înlocuit-o cu un

Care a fost cea mai mare sumă pe care Adrian Minune a luat-o la un eveniment?

Adrian Minune a recunoscut în nenumărate rânduri că a participat la evenimente în urma cărora s-a ales cu sume impresionante de bani.

Manelistul a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că cel mai mult a câștigat la o cântare pe care a avut-o în America, în anul 2002: „A fost în America, în 2002, 60.000 de dolari”, a declarat Adrian Minune, în emisiunea amintită.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page