Press "Enter" to skip to content

Gest impresionant pentru Anamaria Prodan. O tânără din Craiova şi-a tatuat chipul ei pe picior

Gest impresionant pentru Anamaria Prodan. Impresara trece printr-o perioadă grea acum, după ce s-a bătut în plină stradă cu soţul ei, Laurenţiu Reghecampf. Vedeta încearcă să treacă peste acest incident, iar fanii o susţin.

Gest impresionant pentru Anamaria Prodan. Impresara se bucură de aprecierea unui public numeros, iar asta îi face bine, pentru că o ajută să treacă mai uşor peste scandalul în care a fost implicată săptămâna trecută.

Gest impresionant pentru Anamaria Prodan

Recent, Anamaria Prodan a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, în care o fană din Craiova și-a tatuat chipul impresarei chiar pe picior. În imagine, femeia de afaceri ține în mână un pumn de dolari încasați de la FIFA.

Întreg portretul a durat aproape trei ore. Fără să spună ceva despre gestul făcut de tânără, vedeta s-a arătat recunoscătoare.

Anamaria Prodan, prima victorie în instanță împotriva lui Reghecampf

Pe lângă respingerea cererii de suspendare a pensiei alimentare, antrenorul s-a ales şi cu sechestru pe bunuri, pe motiv că nu a mai achitat pensia alimentară a fiului său de doi ani. Conform unei declaraţii a Anamariei Prodan, suma totală de plată ar fi de 50.000 de euro.

La începutul acestui an, Laurenţiu Reghecampf a depus o ordonanță prezidențială, prin care a solicitat ca pensia alimentară pentru fiul său să fie stabilită la o sumă fixă, de 2.000 de euro pe lună, mai mică decât cea pe care o ceruse Anamaria Prodan, de o treime din venituri (antrenorul are un salariu de 40.000 de euro lunar la Neftci Baku). Acesta a avut câştig de cauză, situație care a înfuriat-o la culme pe Anamaria Prodan, care l-a executat silit, în luna iulie, pe fostul ei partener.

Reghecampf a introdus această ordonanță ca să-și prelungească singur agonia, pentru că ea este temporară. Adevărata pensie alimentară se va stabili după pronunțarea procesului de divorț! Nu știu de ce s-a vehiculat că el are salariu la noua echipă de peste 40 000 de euro, când el are doar 22.000 de mii de euro. El nu a achitat nimic în doi ani de zile! Ce face el acum nu face decât să-și batjocorească propriul copil, să se facă de râs! A arătat tuturor ce fel de bărbat și de tată este! Prin tot ce a făcut până acum nu a făcut decât să lupte împotriva propriului copil, nu a soției!”, a declarat, la vremea aceea, Anamaria Prodan pentru Click!.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page