Press "Enter" to skip to content

George Simion susţine că AUR a strâns peste două milioane de semnături pentru demiterea lui Klaus Iohannis. „Românii nu îl mai vor”

Preşedintele AUR a anunţat marţi că au fost strânse peste două milioane de semnături pentru demiterea preşedintelui Klaus Iohannis.

George Simion a afirmat că semnăturile pentru demiterea preşedintelui au fost depuse în şedinţa plenului comun.

„S-au totalizat până aseară, la 4 dimineaţă, la sediul AUR. Românii nu îl mai vor pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte”, a spus liderul AUR, potrivit News.ro.

George Simion vrea demiterea lui Klaus Iohannis. „Avem o majoritate ticăloasă în Parlament care refuză să ducă la bun sfârşit voinţa românilor”

Simion a amintit că această campanie de demitere a preşedintelui Klaus Iohannis s-a bucurat de o largă susţinere pe străzile oraşelor din România.

„Avem o majoritate ticăloasă, aici în Parlament, care refuză să iniţieze şi să ducă la bun sfârşit voinţa românilor de a-i curma mandatul lui Klaus Iohannis”, a afirmat deputatul AUR.

”Suntem singurul partid de opoziţie şi datorită acestui lucru am demarat strângerea de semnături pe care le vom duce în plenul reunit al celor două Camere”, a anunţat Simion, arătând că nici formaţiunea lui Ludovic Orban nu s-a alăturat acestui demers.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page