Press "Enter" to skip to content

Otilia, o tânără din Alba Iulia, s-a stins înainte să-și strângă în brațe bebelușul. „Suflet bun, nu ai mai putut lupta. Viața a fost nedreaptă cu tine”

Destinul Otiliei, o tânără din Alba Iulia, s-a frânt la doar 31 de ani, în urma complicațiilor post-Covid. Fata s-a stins din viață miercuri, înainte să apuce să își strângă în brațe bebelușul pe care îl născuse prematur.

Otilia, o tânără din Alba Iulia, s-a stins înainte să-și strângă în brațe bebelușul. „Suflet bun, nu ai mai putut lupta. Viața a fost nedreaptă cu tine”

Otilia era însărcinată la momentul confirmării cu Covid-19. Starea de sănătate a tinerei s-a deteriorat treptat, astfel că a ajuns pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Alba.

Într-un final, pentru că situația se înrăutățea, medicii au decis să realizeze nașterea prematură. Copilașul a venit pe lume la 6 luni, fiind ulterior transferat la Oradea.

În urma operației, însă, starea ei de sănătate. Tânăra avea nevoie urgentă de sânge, astfel că familia, prietenii, dar Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia au lansat numeroase apeluri pe Facebook, pentru a o ajuta pe proaspăta mămică.

Din păcate, miercuri, Otilia Resiga a pierdut lupta cu boala, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Tânăra de doar 31 de ani s-a stins înainte să-și strângă în brațe bebelușul nou-născut.

Otilia, plânsă de familie și prieteni

Moartea tinerei a provocat o emoție puternică în rândul tuturor celor care au cunoscut-o. De ieri, pe rețelele de socializare curg zeci de mesaje de condoleanțe.

„O secundă nu m-am gândit că asta va fi ultima noastră conversație. Așteptam vești și poze de la tine, Otilia Resiga, cu minunea pe care urma să o iei în brațe. Nu pot să cred! Este IREAL ce se întâmplă! Nu îmi găsesc cuvintele…este greu de acceptat! Om bun, om minunat plin de viață și mereu cu zâmbetul pe față… O să-mi lipsești! Drum LIN”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page