Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea, doborâtă de boala cumplită care o macină: „Sunt disperată cu asta! Nu pot”

Deși pe micile ecrane și pe rețelele de socializare este mereu cu zâmbetul pe buze, Gabriela Cristea se confruntă cu o problemă de sănătate extrem de gravă. Iată despre ce este vorba.

Cu mulți ani în urmă, Gabriela Cristea a recunoscut că se confrunta cu dificultăți hormonale. În acea perioadă, cunoscuta prezentatoare TV a dezvăluit că a fost nevoită să renunțe temporar la aparițiile sale pe micile ecrane pentru a se concentra asupra propriei stări de sănătate.

De-a lungul a peste 30 de ani, telespectatorii români au avut ocazia să o vadă pe Gabriela Cristea la televizor, însă puțini sunt cei care cunosc drama care s-a desfășurat în spatele carierei și succesului său. Orele petrecute pe platourile de filmare, nivelul ridicat de stres și lipsa timpului pentru sine au avut un impact negativ asupra sănătății soției lui Tavi Clonda.

Din diverse motive, Gabriela Cristea s-a confruntat cu probleme hormonale care au necesitat intervenția unui medic endocrinolog. Din fericire, a căutat ajutor la momentul potrivit pentru a remedia situația, dar valorile găsite în rezultatele analizelor par să fi fost motivul pentru care a luptat cu kilogramele în plus.

„Pot să spun că am fost un caz fericit. Spre norocul meu, am descoperit că tind să dezvolt aceste probleme chiar când s-a declanșat boala. Le puneam pe seama oboselii și a stresului. Mi-am făcut analizele și factorii endocrini și totul a fost în regulă. Mi-am refăcut analizele după trei luni și am descoperit că sunt peste parametrii normali, cu puțin, dar eram. Am ajuns la medic exact când trebuia”, a povestit Gabriela Cristea, în anul 2016, la Teo Show.

În primele luni ale anului 2023, Gabriela Cristea a făcut o dezvăluire către fanii săi pe platformele de socializare, exprimându-și hotărârea de a se implica serios în procesul de slăbire. După o perioadă de sarcină și un stil de viață solicitant, cunoscuta vedetă a acumulat câteva kilograme în plus care o făceau să se simtă incomod. Drept rezultat, a luat decizia de a slăbi și a adoptat un regim alimentar riguros.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot. De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece. M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am și reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme”, spunea soția lui Tavi Clonda pe rețelele de socializare. Până la acest moment, prezentatoarea de la Mireasa-capriciile iubirii nu a transmis dacă a și reușit să ajungă la greutatea la care visa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page