Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea, despre cea mai recentă intervenție estetică: „Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea”. Ce și-a făcut vedeta

Gabriela Cristea a recunoscut într-una din cele mai recente postări de pe contul său de Instagram că a apelat la o intervenție estetică. Emisiunea pe care o prezintă, „Mireasa: Capriciile iubirii”, este într-o scurtă vacanță, așa că a profitat pentru a-și face o corectură mică.

„Astăzi a fost o altă zi de vacanță în care am făcut „ceva” doar pentru mine. Am apelat la o ședință de injectare de toxina botulina în zona frunții, pentru netezirea ridului dintre sprâncene. Este singurul loc care îmi dă bătăi de cap, iar acum este a doua oară când îmi fac această procedură. Procedura a durat mult mai puțin decât măsurătorile”, a scris vedeta pe Instagram.

Gabriela Cristea a specificat că intervenția nu este dureroasă și nici nu durează mult, iar rezultatele merită.

„Dacă mă întrebați dacă doare, nu prea. Disconfortul este mai mult psihic, iar rezultatul, care se instalează cam în două săptămâni, te face să uiți de ace etc. Soo, tu ce ai mai făcut doar pentru tine în ultima vreme?”, a mai adăugat ea în mesajul de pe contul oficial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page