Press "Enter" to skip to content

Gabriela Cristea a fost înlocuită la cârma emisiunii “Mireasa, capriciile iubirii”. Cine i-a luat locul prezentatoarei tv FOTO

Vezi cine i-a luat locul Gabrielei Cristea pe scaunul din platoul emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”.

Locul Gabrielei Cristea de la emisiunea „Mireasa, capriciile iubirii” a fost luat de către altcineva. Anunțul a fost făcut chiar de către moderatoare.

Ei bine, se pare că cea care i-a luat locul Gabrielei Cristea a fost nimeni alta decât Bella Victoria Margot, fiica sa. Ieri, prezentatoarea extensiei show-ului matrimonial a venit însoțită la platourile din Buftea însoțită de către fiicele sale, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Preț de câteva minute, fata cea mare a Gabrielei, Bella, i-a luat locul mamei sale pe scaunul de moderator. Gabriela Cristea a imortalizat momentul, iar imaginea a fost împărtășită cu fanii săi de pe Instagram. 

Bella Victoria Margot, în locul mamei sale

 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează o frumoasă familie. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Gabriela Cristea prezenta emisiunea „Te vreau lângă mine”.  Cei doi și-au dat seama că se plac, iar la scurt timp și-au oficializat relația. În anul 2015 cei doi au trecut la următorul pas al relației lor și s-au căsătorit civil.  În anul 2017, Gabriela a adus-o pe lume pe Bella Victoria, iar la doi ani distanță familia s-a mărit iarăși. În 2019 s-a născut și cea de-a doua fetiță a cuplului, The Iris.

În cadrul emisiunii „Mămici de pitici cu lipici”, Gabriela Cristea i-a dezvăluit Cristinei Cioran că s-ar așteptat ca primul copil să fie băiat. În același timp, Gabriela a mărturisit că și-ar mai dori încă un copil, dar din păcate acest lucru nu mai este posibil.

 „Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat. Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice.” i-a spus Gabriela Cristea Cristinei Cioran în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici” 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page