Press "Enter" to skip to content

Foto. Cum a ajuns să arate Alexandru Arșinel. Celebrul actor e de nerecunoscut

În urmă cu câteva luni, Alexandru Arșinel anunța că se retrage din lumea teatrului, lăsând în urmă mii de admiratori care l-au urmărit de-a lungul anilor.

Departe de lumina reflectoarelor, Alexandru Arșinel pare că nu se simte deloc bine. Recent, în mediul online au apărut câteva fotografii cu partenerul de sccenă al Stelei Popescu. Acesta este de nerecunoscut!

Actorii Vasile Muraru și Alexandru Arșinel au fost decorați cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Astfel, la primirea distincției, celebrul actor a stat într-un scaun cu rotile. Vizibil slăbit și fără tonus, Alexandru Arșinel a încercat să zâmbească.

”Delegația Arhiepiscopiei s-a deplasat și la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” – București, pentru conferirea ordinului Crucea Bucovinei actorului Vasile Muraru, directorul instituției. Membrii delegației au fost întâmpinați de maestrul Vasile Muraru, care, în stilul său, cunoscut românilor, a creat o atmosferă primitoare și veselă. Sensibilizat de gestul Arhipăstorului sucevean, maestrul a evocat importanța Bisericii în societatea actuală, ca fiind un factor important în formarea generațiilor de actori. Totodată, a rememorat evenimente importante din viața sa, mai ales acela al întâlnirii cu Înaltpreasfințitul Părinte Calinic pentru prima dată, când a fost sfințită biserica din satul natal Doina, com. Girov, județul Neamț.”, precizează Arhiepiscopia.

Ce mesaje i-au transmis fanii

Fanii lui Alexandru Arșinel de pe Facebook i-au transmis sute de mesaje de încurajare și urări de bine, exprimându-și îngrijorarea față de idolul lor.

„Multă sănătate! Doamne-ajută!”, ”Sănătate Maestre Arșinel Alexandru!”, „Multă sănătate! Doamne-ajută!”, ”Sănătate Maestre Arșinel Alexandru!”, ”Felicitări și multă sănătate d-nule Alexandru Arsinel!”, ”Maestre, multa sanatate, si liniste sufletească, va urez.”, ”Doamne, lasă-l pe Arșinel să ne mai bucure încă o sută de ani. Nu se va mai naște altul ca el!!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care internauții i le-au transmis actorului pe Facebook

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page