Press "Enter" to skip to content

Fosta iubită a lui Jador, primele declarații după ce manelistul a ajuns pe patul de spital: „Nu-l lovesc când îi este greu, așa cum a făcut el”

Jador trece prin momente cumplite, fiind internat în spital. După ce a anunțat că renunță la muzică, fosta lui iubită iese la atac.

Jador a anunțat că se retrage din lumea muzicală, de pe patul de spital. Fostul concurent de la Puterea Dragostei s-a fotografiat cu perfuzia în mână și le-a transmis fanilor că drumul lui în muzică se încheie aici.

Ella Tina și manelistul s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea dragostei și au fost împreună pentru scurt timp. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele unul altuia, după despărțire. Ea soune că, ulterior, au revenit la sentimente bune și că au ales liniștea. Cu toate astea, Jador ar fi făcut o mișcare greșită care a deranjat-o enorm,

„Jador a făcut o greșeală în momentul în care îmi era cel mai greu. Nu vreau să vorbesc prea mult pentru că nu-l lovesc când îi este greu, cum a făcut el.

Jador m-a atacat când eram lângă mama mea după ce ea murise. În primele zile m-a întrebat dacă sunt ok, însă ulterior, a doua zi am primit un mesaj în care trebuia să-mi fie alături. Mi-a spus niște lucruri urate” , a declarat fosta iubită a lui Jador, pentru fanatik.ro.

Ea este convinsă că atacul manelistului a fost provocat de iubita acestuia de la acea vreme, pentru că, altfel, nu ar fi avut vreun motiv.

„Actuala lui iubită a văzut o postare cu noi doi care nu era pusă de mine. Era un fan page. Era un moment total nepotrivit să îmi spună ce mi-a spus.

Ea a văzut o poză cu noi și probabil l-a pus pe el să se ia de mine. A fost o discuție la un moment nepotrivit care însă își poate pune amprenta destul de mult”, a mai sous Ella Tina

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page