Press "Enter" to skip to content

Florin Ristei pleacă definitiv din România. Care este motivul şi unde vrea să se stabilească

Florin Ristei a dezvăluit că s-a logodit în secret cu Naomi Hedman, o fostă concurentă de la X Factor. Artistul a recunoscut faptul că viaţa i s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe britanică, iar acum este gata să ia o decizie radicală!

Florin Ristei pleacă definitiv din România. Cântăreţul și Naomi Hedman au planuri mari de viitor, ba, mai mult, artistul nu exclude plecarea din România alături de cea care i-a furat inima! „Nu ştiu exact ce a fost, dar cred că a fost timing-ul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun. Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc”, a spus Florin Ristei pentru okmagazine.ro.

Florin Ristei a mai spus faptul că are planuri mari cu Naomi Hedman, ba chiar nu exclude mutarea din România, alături de aceasta. Astfel, dacă vor deveni părinți, cântărețul spune că i-ar plăcea să-și crească copiii peste hotare. „M-am gândit şi la asta (n. r. – să se mute în Londra), dar nu ştiu dacă ar fi destinaţia câştigătoare. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț. Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile”, a mai declarat Florin Ristei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page