Press "Enter" to skip to content

Florin Piersic, din nou pe mâinile doctorilor. Cum se simte actorul după ce a ajuns la spital

Florin Piersic, iar sub atenta supraveghere a medicilor. Care este starea de sănătate a artistului după ce s-a internat.

Florin Piersic, din nou pe mâinile doctorilor. Cum se simte actorul după ce a ajuns la spital la o lună după ce s-a externat dintr-o unitate medicală renumită din București. Maestrul a făcut primele declarații.

Florin Piersic, iar sub atenta supraveghere a medicilor. Care este starea de sănătate a artistului după ce s-a internat

Florin Piersic, iar sub atenta supraveghere a medicilor. Care este starea de sănătate a artistului după ce s-a internat. Cunoscutul actor a subliniat că nu se află în București și nici la Cluj-Napoca, nedorind să facă publică locația.

Momentan actorul nu a dorit să ofere informații despre clinica în care s-a internat în urmă cu puțină vreme. Cu toate acestea spune că se simte mai bine, după ce în ultima perioadă a trecut prin mai multe momente grele.

În prezent, maestrul face recuperare pentru genunchiul de unde cadrele medicale i-au scos o proteză care se infectase. Celebrul actor își dorește să fie în formă maximă pentru a fi, din nou, activ pe scena teatrului.

„Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare.

Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte”, a dezvăluit Florin Piersic pentru România TV.

Când revine pe scena teatrului Florin Piersic

Florin Piersic este nerăbdător să revină pe scena teatrului, însă mai are de așteptat din acest punct de vedere. Perioada aceasta nu au loc spectacole pentru că instituțiile au porțile închise, majoritatea artiștilor având concediu.

Cel mai probabil renumitul actor se va întoarce la pasiunea sa undeva în toamnă, până atunci dorindu-și să se recupereze complet cu genunchiul pentru care a făcut mai mult intervenții chirurgicale. Vedeta vrea să meargă „bine și frumos”.

„Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă”, a mai spus Florin Piersic, pentru aceeași sursă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page