Press "Enter" to skip to content

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au dat de gol! Iată ce făceau în timpul primei ediții a show-ului culinar din care au fost excluși!

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au fost surprinși în timp ce participau la diverse activități în timpul primei ediții a show-ului culinar din care nu mai fac parte. Aceștia au ținut fanii la curent cu activitățile lor prin intermediul rețelelor de socializare.

Cătălin Scărlătescu a postat o rețetă pentru ardei umpluți, Sorin Bontea a pregătit chilli con carne, iar Florin Dumitrescu a avut dileme legate de ridichea albă și a jucat rolul Zânei Mășeluță pentru a-i alina pe cei mici.

Mesajul postat de Sorin Bontea pe Instagram a fost plin de umor și emoție: „S-a râs mult, dar s-a și plâns…de la ceapă”.

Astfel, cei trei chefi au fost activi și implicați în diverse activități personale în timp ce se difuza prima ediție a emisiunii culinare. Fanii au apreciat transparența și implicarea lor în social media, rămânând curioși să descopere ce activități inedite vor mai face în viitor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page