Press "Enter" to skip to content

Florica Boboi, surpriză de ziua ei de naștere. Ce a anunțat câștigătoarea Chefi la Cuțite

Florica Boboi, câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite, le-a făcut o surpriză frumoasă fanilor ei, care o urmăresc pe rețelele de socializare. Îndrăgita bucătăreasă și-a sărbătorit astăzi ziua de naștere și a ales să facă acest lucru într-un mod total inedit. Fosta concurentă din echipa lui Sorin Bontea a fost foarte apreciată după difuzarea finalei din data de 1 decembrie. Telespectatorii au apreciat că a dat dovadă de colegialitate și fair-play, recunoscând meritele celor care au ajutat-o să câștige.

Florica Boboi a rămas în relații foarte bune cu mai mulți foști concurenți din acest sezon, inclusiv cu ceilalți doi finaliști, Adrian Stroe și Raluca Todea. Acest grup de prieteni a mers chiar mai departe inclusiv pe plan profesional, căci gătesc împreună la tot felul de evenimente, atât în țară, cât și în străinătate.

Florica Boboi, surpriză frumoasă de ziua ei de naștere

Câștigătoarea sezonului 10 Chefi la Cuțite a anunțat pe rețelele de socializare că a decis să vină în România de ziua ei. S-a filmat pe aeroport în Paris, apoi a dezvăluit că a petrecut în țara noastră, alături de foștii colegi printre care se numără și: Adrian Stroe, Raluca Todea, Ștefania Pop, Paco, Gigi Nicolae și Mădălina Crețan, zisă și Lady Nosfe.

Fanii ei s-au bucurat enorm când au văzut imaginile și au lăsat numeroase comentarii pozitive la postările făcute de Florica Boboi, pe Instagram.

Paco, mesaj pentru Sorin Bontea și Florica Boboi

Fostul ei coleg din echipa aurului alb a muncit din greu pentru ea, în finală. Florica a apreciat din suflet acest lucru și i-a mulțumit public. Nici Paco nu s-a lăsat mai prejos. Bucătarul spaniol i-a transmis un mesaj emoționant.

„Gata! Asta a fost tot si ce experienta minunata a fost. Felicitari Floricai pentru marele premiu, ii multumesc pentru ca m-a ales in echipa castigatoare si le multumesc de asemenea lui Chef Bontea si tuturor colegilor pentru ajutor si sustinere.

Poate ca nu am inteles mereu tot, dar am inteles sa muncesc si sa-mi dau toata silinta sa fiu un membru de valoare al echipei, dar si sa fiu mai bun decat ieri in fiecare zi. Multumesc si pentru toata sustinerea de aici si pentru toate mesajele publice si private care continua sa curga. Toate ma coplesesc si ma emotioneaza. Multumesc si mult respect!’, este mesajul transmis de Paco, pe contul lui de Instagram.

Câștigătoarea Chefi la Cuțite, criticată dur de Marlena Botezatu

Fosta finalistă a făcut parte tot din echipa lui Sorin Bontea. Însă, nu s-a ferit să îl pună la zid inclusiv pe acesta, după victoria Floricăi Boboi.

„Doar mie mi s-a părut puțin o Pavlova pentru finală? Oricât de gustoasă ar fi?’, a comentat o doamnă pe contul de Instagram al emisiunii Chefi la Cuțite.

„Exact. Eu când am făcut ecler, mi-a sărit în cap Chef Bontea. Și acu o pavlova care nici nu arată bine’, a răspuns Marlena Botezatu, revoltată de rezultatul finalei sezonului 10.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page