Press "Enter" to skip to content

Filmul tragediei din Suceava. Şoferul de 19 ani ar fi adormit la volan şi a luat cu el 3 vieţi. Audi-ul rupt în bucăţi, văzut de SMURD-ul care venea de la alt accident

Patru persoane şi-au găsit sfârşitul pe o şosea din Suceava, după ce maşina în care se aflau a părăsit carosabilul şi a izbit un stâlp de electricitate. O a cincea victimă, un tânăr de 29 de ani, a ajuns în stare gravă la spital. La volanul autoturismului cu volan pe dreapta se afla un tânăr de doar 19 ani. 

Patru persoane au murit într-un accident în Suceava. A cincea persoană a fost internată. Mașina în care se aflau a părăsit șoseaua și a intrat într-un stâlp de electricitate. Potrivit presei locale, cele cinci persoane făceau parte dintr-un ansamblu folcloric.

„Luni dimineață, la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din com. Dornești, jud. Suceava, în timp ce conducea autoturismul, prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă, circulând pe DN 17 din com. Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate. În urma producerii evenimentului a rezultat decesul conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, de 18 și 26 de ani din localitățile Rădăuți și Marginea, jud. Suceava”, anunță IPJ Suceava. 

Maşina făcută praf în urma accidentului a fost observată de un echipaj SMURD B2 care se întorcea de la o altă intervenție. Salvatorii de la faţa locului au încercat resuscitarea celor trei victime minute în şir, dar în zadar. Echipajele medicale nu au mai putut decât să declare decesul pentru cei trei tineri. 

Accident grav în Suceava: 4 persoane au murit

Cele patru persoane din autoturismul marca Audi, cu volanul pe dreapta, care au decedat sunt Robert Ionel Mafteian, de 19 de ani, cel care ar fi fost și șofer, Maria Balan, de 26 de ani, Ioana Tiperciuc, de 18 ani. Cei trei au murit la fața locului, în timp ce Andrei Pintilescu, de 31 de ani, a a murit la Spitalul din Vatra Dornei. A cincea victimă, Ștefan Tanasiev, de 29 de ani, se află în stare gravă, dar este stabil şi conştient, spun medicii. 

„Din păcate, unul dintre pasageri, un bărbat de 31 de ani din comuna Frătăuții Vechi a decedat la unitatea medicală. Celălalt bărbat pasager în autoturism, în vârstă de 29 ani din mun. Rădăuți a fost transferat la Spitalul Județean Suceava”, potrivit comunicatului.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că șoferul avea permis de conducere valabil. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând să se stabilească toate circumstanțele producerii evenimentului rutier.

Victimele făceau parte dintr-un ansamblu folcloric şi se întorceau de la un spectacol

Potrivit presei locale, cele cinci persoane făceau parte dintr-un ansamblu folcloric ”Florile Bucovinei” din Rădăuți şi se întorceau de la Zilele oraşului Târnăveni, unde participaseră la un moment artistic prin invitaţia organizatorilor. 

”Ansamblul a fost înființat în 1980, iar cei care vin aici sunt amatori, fac totul din plăcere. Într-adevăr, au fost invitați la Târnăveni, iar unul din ei avea un deces în familie și de aceea a plecat mai repede și nu cu autocarul pe care l-am pus la dispoziție și care a plecat spre casă undeva în jurul orei 9.00. E o veste care pur și simplu mă lasă fără aer”, a declarat Ovidiu Foca, director al Casei de Cultură Rădăuți, potrivit Monitorul de Suceava.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, dar nu exclud varianta în care şoferul autoturismului să fi adormit la volan. 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page