Press "Enter" to skip to content

Fiica Loredanei Groza a împlinit 25 de ani. Cât de frumoasă este Elena

Loredana Groza se poate considera o femeie norocoasă. Se bucură de un succes fenomenal pe plan profesional, iar pe plan personal se mândrește cu o frumusețe de fată, care îi seamănă leit. Zilele trecute, Elena, fiica artistei și a lui Andrei Boncea, a împlinit 25 de ani, motiv pentru care Lori a publicat un mesaj emoționant pentru aceasta.

Nu sunt dese momentele în care Loredana Groza o afișează pe fiica sa, Elena. Deși este foarte activă pe rețelele sociale, în special pe Instagram, unde a strâns o comunitate de peste 600.000 de urmăritori, cântăreața preferă să publice frânturi din viața sa de artist și să își țină departe familia. Ei bine, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de viață, diva a împărtășit cu fanii o fotogafie rară cu frumoasa Elena și un moment muzical deosebit.

„Acum 25 de ani o aduceam pe lume pe Elena!!! Parcă fost ieri…Îți mulțumesc, Elena, că m-ai ales să-ți fiu mamă, că mi-ai dat un sens viețîi, îți mulțumesc pentru toată bucuria , tandrețea și dragostea pe care mi-o dăruieșți în fiecare zi mie și tuturor celor din jur! Iți doresc să-ți trăieșți visele cu bucurie și fericire! La mulți ani! Te iubesc, mami”, a scris Loredana Groza pe Instagram, în dreptul fotografiei cu fiica sa.

După ce a publicat imaginea cu Elena, Loredana Groza a împărtășit și un moment muzical realizat cu aceasta, la petrecerea data în cinstea ei, ce a avut loc la clubul Fratelli. Cele două au cântat pentru invitați piesa „Ileana, Ileana” și au primit numeroase complimente din partea fanilor:

„Doamne, ce moment frumos! La mulți ani! mama și fiica sunt o singura inimă, pe viață!!!”, „Am ascultat și reascultat de cel puțîn 8 ori și de fiecare dată mi-au dat lacrimile. Frumos moment!! La mulți ani!”, „Felicitări multe, sunteți formidabile, vă admir și vă iubesc. La mulți aaaaaaani!!”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page