Press "Enter" to skip to content

Fiica Andreei Esca a dat vestea cea mare. “Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează”

Fiica Andreei Esca s-a mutat în Dubai și își caută apartament. Alexia Eram le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare că este foarte încântată pentru tot ce urmează în viața ei. Alexia formează de mai mulți ani un cuplu cu Mario Fresh care o susține în tot ceea ce face.

Alexia Eram s-a mutat în Dubai

Fiica Andreei Esca își caută apartament pe tărâmul bogaților. După o perioadă în care a făcut naveta București-Dubai, Alexia a decis să se mute pentru o vreme în această țară. Ea și iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, sunt în căutarea unui apartament, iar Alexia le-a mărturisit fanilor că este foarte încântată pentru ceea ce urmează în viața ei.

Bună dimineața, dragilor. Am zis să fac aceste story-uri ca să vă explic scopul deplasării mele în Dubai. De data aceasta o să stăm pe o perioadă puțin mai lungă, nu știu cât, dar cu siguranță vom sta puțin mai mult. Tot contentul meu o să fie de aici, așa că dacă vreți să vedeți ceva în special să îmi lăsați mesaj, locurile pe care le vizitez, ce mănânc, antrenamentele mele. (…) Momentan ne căutăm un apartament și, ce să vă mai spun, este foarte cald. Nu murim încă de cald, dar probabil în două săptămâni o să fie greu să stăm mult timp afară. Sunt foarte încântată pentru tot ce urmează, a spus Alexia Eram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

În Dubai, Alexia a fost de mai multe ori, nu doar cu iubitul ei, ci și cu mama ei, Andreea Esca. Cele două fac reclamă turismului din Dubai și au mai multe proiecte în acest sens. Se poate spune că Alexiei îi merge bine pe toate planurile: personal și profesional.

Fiica Andreei Esca și-a cumpărat de 200.000 de euro, în Capitală

Anul trecut, fiica Andreei Esca a reușit performanța de a-și cumpăra propriul apartament. În presă s-a scris că achiziția a costat-o pe Alexia eram 200.000 de euro. Ea a locuit o perioadă în Anglia unde și-a făcut studiile, după care s-a întors în România unde este implicată în mai multe proiecte.

Alexia a dezvăluit că este foarte încântată că are propriul ei apartament în care a investit toți bani strânși de-a lungul timpului, din munca sa, dar a primit și un ajutor din partea părinților. Fiica Andreei Esca a spus că pentru a-și cumpăra locuința mult visată a făcut și un împrumut la bancă, dar acum este fericită și recunoscătoare pentru că a reușit.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page