Press "Enter" to skip to content

Fetițele Danei Roba au fost martore la fapta tatălui lor. Make-up artistul susține ca va apela la psiholog: „Acest monstru a lăsat traume…”

Mărturii șocante în cazul Danei Roba! Make-up artistul susține că atunci când le-a luat pe fetițele ei de la socri a aflat că micuțele au fost de față la fapta tatălui lor. Dana Roba a mărturisit că o să le ducă pe fete la psiholog și o să facă tot posibilul ca soțul ei să primească pedeapsa pe care o merită.

  • Dana Roba, mărturii șocante
  • Iată ce a declarat vedeta!

În urmă cu o lună, Dana Roba a fost mutilată de soțul ei chiar în locuința lor, iar acum ies la iveală noi detalii din acest caz. Dana Roba a transmis un mesaj pe contul ei personal de Instagram în care make-up artistul susține că micuțele ei au văzut scena groazei.

Fetițele Danei Roba au fost martore la chinul prin care a trecut mama lor

Mâine, în exclusivitate la Acces Direct, Dana Roba își va spune povestea, dar și chinul prin care a trecut. După ce în presă s-a scris că fetițele erau la bunici atunci când a avut loc incidentul, acum ies la iveală noi detalii.

Dana Roba susține că micuțele au văzut scena groazei și va fi nevoită să meargă cu ele la psiholog. Dana Roba spera că justiția își va face treaba în cazul soțului ei și că va primi pedeapsa meritată.

”Mâine la 17:00, voi apărea la @acces_directoficial pentru a va dezvălui toate detaliile despre acest incident macabru care m-a lăsat mutilată pentru toată viața. Având răni în suflet cât și fizice. In acest timp m-au salvat fetițele mele și gândul ca nu le pot lăsa să trăiască fără mama.

Am încredere in justiție și cred ca orice judecător care va judeca acest caz, va fi empatic cu întreaga situație și îmi va înțelege durerea, traumele, cicatricile cu care voi lupta ani de zile. Când am fost după fete am avut încă un șoc cand fetițele mi-au povestit ca au fost martore la fapta tatălui lor.

Acest monstru au lăsat cicatrici și traume in sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de considere psihologice. Ma voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, ca toată lumea sa vadă ce a putut sa facă acest monstru.”, a scris Dana Roba, pe contul ei personal de Instagram.

Dana Roba va suferi trei intervenții chirurgicale

Dana Roba este încrezătoare, iar vedeta se află în aceste momente alături de fetițele ei, Chantal și Celine. Dana Roba urmează să fie supusă altor trei intervenții chirurgicale în următoarea perioadă.

„Acum mă refac ușor și mai am nevoie de încă 3 operații chirurgicale. 2 pentru reconstrucția feței și una la mâna dreaptă, pentru că am toate degetele rupte și am ambele mâini în ghips. Regret amarnic și sunt foarte necăjită că nu pot lucra.

Voi lupta pentru copiii mei și consider că Dumnezeu m-a lăsat o mărturie vie în viață și un exemplu pentru fetițele mele, Chantal și Celine pe care le iubesc enorm de mult. Vă iubesc și mă gândesc la voi.”, a scris Dana Roba, pe rețelele de socializare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page