Press "Enter" to skip to content

FETIȚĂ DIN TĂȘNAD, NĂSCUTĂ FĂRĂ BUZE ȘI ABANDONATĂ ÎN SPITAL, SALVATĂ DE O FEMEIE CU SUFLET MARE DIN BUCUREȘTI

Raelyn, ceea ce înseamnă rază de soare, este numele fetiței din Tășnad, abandonată la naștere de mamă, pentru că a venit pe lume cu un defect, fără buze. Este o malformație extrem de rară, dar care se poate remedia prin operații. Părinții naturali nu au vrut să audă de așa ceva, astfel că au lăsat-o în spital.

De cazul fetiței a auzit Sarah, o femeie cu suflet mare, care se implică în ajutorarea copiilor cu probleme. Își dedică toată viața rezolvării problemelor lor și și-a promis că se va implica și ca Raelyn să aibă o viață normală, asta după multe operații.

“S-a născut cu malformație (crede ma ca nu știu cum se numește corect – eu am tot zis buze de iepure pana mi-a spus cineva ca e urat sa zic așa ), a abandonat o la naștere mama ei. Eu ii am făcut certificat de naștere după ce am avut plasament ca nici certificat nu avea.Eu am avut plasament la ea fără sa știu cum arată… nici o poza mi au arătat înainte sa fie a mea, legală… primadata in viata mea când iau un copil fără sa știu cum arată sau cum e …stii ce emoții am avut când m am dus sa o iau (atunci am văzut o primadata)

E ffff micuța. Nu prea ia in greutate… are 2 luni si nu a luat nici un kg de la naștere …

Urmează sa o operam. E foarte scumpă .Toți o iubesc.” i-a povestit Sarah sătmărencei Mirela Retegan, cu care este prietenă. scrie  spynews

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page