Press "Enter" to skip to content

Fetiță de 2 ani a supraviețuit după ce a înghițit o baterie.

O fetiță de 2 ani aproape a murit după ce a înghițit o baterie

Kacie Barradell, în vârstă de doar 2 ani, a trecut printr-o experiență de coșmar care putea să-i pună viața în pericol. Mama fetei, a dezvăluit că a dus-o de urgență la spital, deoarece micuța nu respira și a crezut că are un atac de astm. Din fericire, Kacie a supraviețuit, dar abia acum își revine după ce a trecut prin momente dificile.

După ce a trecut câteva săptămâni de la incident, mama fetiței și-a dat seama că problema a fost cauzată de o baterie pe bază de litiu pe care fetița a înghițit-o. Aceasta a ars stomacul și principalele artere ale micuței, iar acum fata este hrănită printr-un tub. Esofagul ei a fost afectat atât de grav încât nu mai poate bea sau mânca.

Avertizarea mamei: ce pot face bateriile copiilor

Mama lui Kacie a fost avertizată de medici că fiica ei ar putea fi paralizată de la brâu în jos, iar această informație a înfiorat-o. Chiar dacă fata a supraviețuit, procesul de recuperare este unul anevoios și îngrijorător pentru părinți. Mama fetiței a declarat că trece prin iad și că vrea să avertizeze toți părinții cu privire la pericolele bateriilor copiilor.

Conform informațiilor spitalului, Kacie este doar al doilea copil care a supraviețuit după ce a înghițit o baterie. Prin urmare, această experiență teribilă a determinat-o pe mama să vorbească public despre problemele pe care le pot cauza bateriile copiilor și să îi avertizeze pe toți părinții să fie atenți la copiii lor.

Recuperarea micuței Kacie

Chiar dacă este nevoie de mult timp și răbdare pentru ca micuța Kacie să se recupereze, mama ei speră că fiica ei se va face bine. Operația lungă și dificilă la care a fost supusă fata a durat 6 ore și jumătate și a fost un adevărat test de supraviețuire. Cu toate acestea, medicii au reușit să scoată bateria din corpul micuței și acum părinții își pot vedea fetița zâmbind din nou.

Această experiență a fost una teribilă pentru micuța Kacie și familia ei, dar poate fi un avertisment important pentru toți părinții. Este esențial să fim atenți la copiii noștri și să știm ce fac și cu ce se joacă. Prin această experiență, mama lui Kacie dorește să ajute și să îi prevină pe alți părinți să nu treacă prin aceeași experiență de coșmar ca și ea.

În concluzie, micuța Kacie a trecut printr-o experiență de coșmar după ce a înghițit o baterie pe bază de litiu. Mama ei a avertizat toți părinții să fie atenți la ce pot face bateriile copiilor și să își supravegheze copiii cu atenție. Cu toate acestea, micuța Kacie se recuperează și își va putea relua viața de dinainte.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page