Press "Enter" to skip to content

Fericit fiind, și-a anunțat consătenii că nevasta sa a născut. A doua zi, a primit o veste teribilă

Un bărbat dintr-o comună a dat de veste tuturor consătenilor că soția sa a născut și, prin urmare, trebuie să închidă barul pe care îl deținea pentru câteva zile. Nici prin cap nu i-a trecut că anunțul său o să scoată la iveală un adevăr dureros.

Un bărbat a postat un anunț public că nevasta sa a născut

Fericit din cale afară că va deveni tată, un cârciumar și-a închis barul pentru câteva zile pentru a se ocupa de nevoile soției sale și a copilului nou-născut. Acesta a dat de veste de aceste lucruri printr-un mesaj postat pe geamul barului său. „Barul este închis până luni, 8 iunie, ora 07:30. A născut nevasta mea. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, era mesajul pe care tânărul, entuziasmat, îl lipise de geamul barului său.

Din păcate pentru el, fericirea n-a durat prea mult! La câteva ore distanță, sub mesajul său, un cetățean a scris un alt mesaj. „Costică, deschide că nu ești tu tatăl!”, era mesajul pe care un alt bărbat îl lăsase lipit de geamul barului. Nu știm dacă se voia a fi o glumă, ori chiar un adevăr dureros, dar cert e că toată comuna a aflat.

Mesajul a devenit viral în mediul online

Situația comică creată a depășit granițele comunei. Cineva a fotografiat cele două mesaje și le-a făcut publice în mediul online. N-a durat mult și fotografia a fost distribuită în zeci de grupuri și pe sute de profile, toți amuzându-se de situația lui Costică și a concetățeanului supărat că barul fusese închis pentru câteva zile. Nu știm nici cum a rămas între cei doi, dar suntem curioși să aflăm. Îl cunoaște cineva pe Costică?

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page