Press "Enter" to skip to content

„Fă ceva pentru el, se stinge ca o lumânare” Monica Gabor, îndemnată să ia atitudine după ce Irinel Columbeanu a ajuns la azil

Ajuns la vârsta de 66 de ani, Irinel Columbeanu a decis să se mute într-un azil, acolo unde va primi îngrijirile de care are nevoie, mai ales că se confruntă cu probleme de sănătate, suferind 2 accidente vasculare cerebrale.

Până acum, fostul afacerist nu a beneficiat de pensie, sperând că până la sfârșitul anului să aibă deja primul venit, mai ales că situația lui financiară nu este una atât de bună, având în vedere că trebuie să achite și costurile lunare pentru locația unde stă acum. Din acest motiv, fanii au asaltat-o cu mesaje pe Monica Gabor, rugând-o să-l ajute pe fostul ei soț.

Internauții o roagă pe Monica Gabor să-l ajute pe fostul ei soț, după ce a ajuns la azil

Vestea că Irinel Columbeanu a ajuns într-un azil i-a întristat pe mulți, însă situația este cu atât mai grea pentru fostul afacerist, căci pe lângă problemele de sănătate cu care acesta se confruntă, nici veniturile sale nu-l ajută, dat fiind faptul că locația unde se află acum are niște costuri pe care, în prezent, fostul afacerist nu și le permite.

Totuși, acesta speră ca până la finalul anului să beneficieze, în sfârșit, de pensie, dar până atunci, internauții au asaltat-o pe Monica Gabor cu zeci de mesaje, rugând-o să intervină în cazul tatălui fiicei ei și să-l ajute cu bani, mai ales că toți știu că șatena are o situație foarte bună din punct de vedere financiar, în prezent.

„Când o să-l ajuți în sfârșit pe domnul Columbeanu??? M-a durut sufletul atunci când l-am văzut în emisiunea ”Fiță cu Adiță”.

Abia merge și arată foarte rău. Parcă nu mâncase de multe zile, așa arăta de înfometat. Dacă ai suflet de creștin, poți să-i dai o pensie de 100$ pe lună care să îi asigure măcar o porție de mâncare caldă la câteva zile. Fă ceva pentru el pentru că se stinge ca o lumânare. Nu e corect!!”, i-a scris un internau Monicăi Gabor, pe Instagram.

Ce a spus directorul azilului despre situația lui Irinel Columbeanu

La scurt timp după ce s-a aflat de situația financiară a lui Irinel Columbeanu, mulți s-au gândit cum va face acesta față cu cheltuielile lunare pe care trebuie să le achite pentru serviciile azilului.

Așadar, pentru a lămuri totul, despre acest subiect a vorbit chiar directorul centrului, care a explicat că nu plănuiește să-l găzduiască, pe gratis, pe fostul afacerist pentru o lungă perioadă de timp.

„ El acum trăie ș te dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță.  Tot  Gigi Becali  a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt î ntr-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două! Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență”a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, pentru  Click.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page