Press "Enter" to skip to content

Explozie într-o pizzerie din Pașcani. În interior se aflau două butelii de GPL

O explozie a avut loc, luni dimineață, la o pizzerie din Pașcani. În interior, se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare.

O singură persoană, proprietarul localului, a fost rănită, având arsuri la o mână și la nivelul feței. La momentul exploziei acesta se afla înăuntru și a fost găsit conștient de către echipele de salvatori.

La fața locului au intervenit patru autospeciale de stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat, două ambulante de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Incendiul a fost lichidat. Se acționează pentru răcirea buteliilor.

În apropiere se află un bloc de locuințe, la aproximativ (6-7 m distanță), s-a acționat pentru evacuarea locatarilor din bloc.

Din primele informații cuptorul unde se cocea pâine a explodat. Un bărbat, de naționalitate turcă, a suferit arsuri, fiind transportat la Spitalul Municipal Pașcani.

Zona a fost asigurată, iar familiile de la bloclul din vecinătate au fost evacuate.

Comunicat ISU IAȘI:
Explozie urmată de incendiu la brutaria/pizzeria Karin din mun. Iasi. În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. Echipajele au ajuns la locul interventiei, in interior se afla doar proprietarul care este constient, cu arsuri la o mana si la nivelul feței. Au intervenit 4 autospeciale de interventie si stingere, 1 autospeciala transport victime multiple, 2 echipaje de prim ajutor calificat, 2 ambulante de la Serviciul de Ambulanta Judetean Iași.

Incendiul a fost lichidat. Se acționează pentru răcirea buteliilor. În apropiere se află un bloc de locuințe (6-7 m distanță), s-a acționat pentru evacuarea locatarilor din bloc.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page