Press "Enter" to skip to content

EXCLUSIV! Ce se întâmplă cu Claudia Ghițulescu, la 3 ani de la divorț. Înșelată cu o tânără de 20 de ani, solista este acum de nerecunoscut

A răsărit soarele și pe strada ei! Claudia Ghițulescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru Substanțial, cum se simte la 3 ani de la divorțul de bărbatul alături de care credea că-și va petrece tot restul vieții.

În urmă cu trei ani, Claudia Ghițulescu a trăit șocul vieții sale atunci când a aflat că soțul ei, Marian, o înșela cu tânără de 20 de ani. Amantlâcul dura de mai bine de un an, în condițiile în care cei doi erau căsătoriți de numai doi ani. Stupoare, femeia era chiar angajata bărbatului. La vremea respectivă, solista de muzică populară a suferit cumplit, mai ales că și pierduse o sarcină în timpul mariajului. 

Există viață și după divorț, iar Claudia Ghițulescu este exemplul perfect! Dacă acum duce o viață liniștită, în 2019, cântăreața șoca pe toată lumea cu declarațiile sale.

Claudia Ghițulescu afla că partenerul ei de viață avea o viață dublă de ceva timp. Asta în condițiile în care în 2017 au făcut o nuntă grandioasă, iar artista nu-și mai încăpea în piele de fericire. Din păcate, căsnicia ei s-a destrămat din cauza unei tinere de 20 de ani, care lucra împreună cu soțul ei.

Ce face Claudia Ghițulescu, la 3 ani de la divorț

Deși a trecut printr-un divorț dureros și a suferit enorm, Claudia Ghițulescu ne-a mărturisit, în exclusivitate, că a dat uitării perioada aceea nefastă din viața ei. Artista a recunoscut că nu vorbește cu fostul ei soț nici acum, deși au trecut 3 ani de la divorț. În prezent, Claudia Ghițulescu duce o viață minunată și pare că a trecut peste despărțirea cu scandal.

„Cum să mă mai intereseze sau să vorbesc de o persoană cu care nu mai am nimic de 3 ani. Nu stau să investighez cu cine mai este el. Nu ar avea de ce să mă mai caute. A trecut (n.r. despărțirea). Totul trece. Important este prezentul. Oricum nu mă mai interesează ce face fostul meu soț. Nu vreau să dau detalii despre viața mea personală. Am o viață minunată și mă bucur de ea, atât.”, ne-a declarat solista de muzică populară, cu optimism.  

La fel ca ceilalți artiști din România, Claudia Ghițulescu a fost afectată de pandemia de COVID. Cântăreața ne-a mai dezvăluit că abia așteaptă să-și reia activitatea muzicală, însă până atunci înregistrează hituri pe bandă rulantă.

„Cât s-a dat voie la evenimente, am avut cântări. Am înregistrat cântece foarte frumoase și, în curând, o să le filmez videoclip. Am câteva evenimente în agendă, dar sper să nu apară alt val”, ne-a mai spus solista.

Solista de muzică populară a pierdut o sarcină

Înainte de a divorța de Marian, Claudia Ghițulescu a scos la iveală detalii șocante din timpul mariajului lor. Artista declara că a pierdut o sarcină, iar partenerul său nu a fost lângă ea.

„Ce om e ăsta care te lasă singură când tu pierzi copilul? Am fost eu și o asistentă medicală când mi-era cel mai rău. Am sunat eu la salvare singură. Inima copilașului meu a încetat să mai bată! Era băiețel. El era plecat la amantă, habar n-am unde era. Tensiunile dintre noi din timpul sarcinii nu au fost bune, m-au afectat. Noi nu mai aveam nici o conexiune, l-a deranjat că l-am acuzat de pierderea sarcinii, la doar trei luni.  Îmi pare rău, eram nervoasă. Am fost singură la spital”, mărturisea interpreta.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page