Press "Enter" to skip to content

Eveniment important în Familia Regală Britanică. Kate Middleton este în centrul atenției

Membrii Familiei Regale Britanice se pregătesc pentru un eveniment important care o are în centrul său pe ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Deși în mod normal ar urma o petrecere fastuoasă, din cauza condițiilor sanitare, acest lucru nu este posibil.

Sărbătoare în Familia Regală Britanică

Duminică, 9 ianuarie 2022, Kate Middleton, soția prințului William va schimba prefixul. Ducesa de Cambridge împlinește 40 de ani și va fi sărbătorită așa cum se cuvinte de către familia regală. Anul acesta este al doilea consecutiv în care petrecerea de ziua lui Kate nu va fi una fastuoasă, cu mulți invitați, și asta din cauza condițiilor sanitare.

Totuși, potrivit unor surse de la palat, lui Kate i se pregătește o surpriză. Cu siguranță Regina, dar și prințul William, alături de cei trei copii ai lor, o vor sărbători pe ducesă.

Este probabil să aibă loc o petrecere discretă pentru ducesă. Oricum, ea nu a vrut nimic ieșit din comun, nu este tocmai pe gustul ei o zi de naștere fastuoasă, a declarat cineva pentru Mail on Sunday.

Cel mai popular membru al Familiei Regale Britanice

Deși Regina Angliei are un capital de imagine foarte important, cel mai popular membru al Familiei Regale Britanice este Kate Middleton. De-a lungul timpului, ducesa de Cambridge, soția prințului William a ajuns la inimile britanicilor grație felului ei de a se comporta și vorbi cu ceilalți, indiferent de categoriile sociale din care fac parte. Kate Middleton a fost declarată cel mai stylish membru al familiei regale, singurul, de altfel, care a fost inclus în topul realizat de platforma online de modă Farfetch.

Soția prințului William respectă toate regulile impuse de casa regală, inclusiv pe cele care țin de modul în care se îmbracă și de ținutele pe care le alege. Se consultă cu regina atunci când urmează un eveniment important. Potrivit unor surse de la palat, atunci când face greșeli, regina i le aduce la cunoștință într-un mod politicos și bine intenționat, prin intermediul unor bilețele pe care i le trimite.

Kate Middleton a ajuns la inimile oamenilor și prin faptul că a declarat că nu se sfiește să poarte aceeași rochie/ținută de mai multe ori, iar multe dintre articolele sale vestimentare au prețuri accesibile oricui.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page