Press "Enter" to skip to content

Este VESTEA DIMINEȚII de la Moscova

Veste uriașă de la Moscova! Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a dezvăluit că Vladimir Medinski, consilier al preşedintelui Putin, conduce delegaţia rusă în discuţii prin videoconferinţă cu Ucraina. Negocierile se desfășoară deja de mai multe zile.

Nimeni nun a știut că cele două părți negociază prin videoconferință

„Din partea noastră, delegaţia este condusă în continuare de Medinski”, a spus purtătorul de cuvânt. Acesta a mai precizat că Rusia și Ucraina au avut mai multe întâlniri în acest format, scrie agenția EFE, care preia o știre a agenției TASS.

Nimeni nu a știut până în momentul de față că cele două părți aflate în conflict negociază prin această metodă. Se pare că aceste discuții continuă de câteva zile.

Vladimir Medinski este oficialul care a condus delegația rusă și la cele trei runde de discuții față în față care au avut loc până acum.

Conform unui comunicat postat pe site-ul Kremlinului sâmbătă, Vladimir Putin a avut discuții cu președintele francez Emmanuel MAcron, dar și cu cancelarul german Olaf Scholz. În timpul acestor discușii Vladimir Putin„le-a spus în detaliu preşedintelui francez Emmanuel Macron şi cancelarului german Olaf Scholz (cu care a vorbit la telefon – n.r.) despre recenta serie de discuţii între reprezentanţii ruşi şi cei ucraineni careau avut loc în ultimele zile în format video”.

După convorbirea dintre Putin și Macron, surse de la Palatul Elysée au atenționat că președintele Rusiei nu are intenții de a opri războiul din Ucraina, deşi au remarcat o schimbare de ton în discursul liderului rus, întrucât acesta nu mai vorbeşte despre „denazificarea” Ucrainei şi nici despre destituirea preşedintelui Zelenski, relatează Agerpres.

Situația este în continuare îngrijorătoare în Ucraina, unde rușii câștigă teren. Sunt bombardamente în Kiev și Jîtomîr în nord, dar și la Nikolaev în sud. În tot acest timp președintele UCrainei le cere mamelor soldaților ruși să nu își lase băieții să plece la război.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page