Press "Enter" to skip to content

Este informația momentului despre Simona Halep! Vestea cea mare a sfârșitului de an a venit chiar acum

După ce a avut parte doar de vești rele în ultima perioadă, acum, Simona Halep se poate bucura de o veste bună. Sportiva a intrat în topul celor mai realizați sportivi din tenis. Pe ce loc este Simona Halep și câți bani a făcut până acum din tenis?

Simona Halep se află în topul sportivelor realizate în tenis, din punctul de vedere al banilor primiți și al performanețelor realizate. Ea le-a luat fața unor nume importante în tenis, cum ar fi Caroline Wozniacki sau Petra Kvitova.

Simona Halep este în top

Mai exact, Simona Halep se află pe locul trei în lumea tenisiului în privinţa banilor pe care i-a primit în urma performanețelor realizate.

Mai mult, la categoria de vârstă 31-34 de ani, Simona Halep este chiar pe primul loc. Sportiva a câștigat 40,2 milioane de euro de-a lungul timpului.

La categoria de vârstă 23-26 de ani, primul loc este ocupat de australianca Ashleigh Barty, cu 23,8 milioane de euro câştigaţi din tenis.

La categoria jucătoarelor de tenis sub 23 de ani, cea mai bogată de până acum este poloneza Iga Swaitek. Sportiva a câștigat până acum 14 milioane de euro din turneele de tenis.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page