Press "Enter" to skip to content

Era dimineață, se pregătea să meargă la muncă, dar soțul ei a oprit-o din drum și nu i-a dat voie să plece. În repetate rânduri, i-a spus să stea acasă, dar când a aflat motivul pentru care a făcut asta, femeia abia și-a putut potoli lacrimile. Uite ce-i făcuse bărbatul

Era o zi obișnuită, sau cel puțin așa credea soția unui bărbat, pe nume Derrick. S-a trezit ca în oricare altă zi și se pregătea să meargă la muncă, ca de obicei. Dar soțul ei avea să îi facă cea mai frumoasă surpriză din viața ei.

Derrick a pregătit totul din timp: a vorbit cu șeful soției sale ca să-i dea liber în acea zi și a stabilit fiecare detaliu pentru ca surpriza pentru nevasta lui să fie de neuitat. Bărbatul a lucrat peste program pentru a obține niște bani în plus, ca să plătească călătoria memorabilă pe care o planificase pentru aniversarea lor de cinci ani.

În timp ce femeia era în bucătărie pregătindu-și ceva de mâncare pentru o nouă zi de muncă, Derrick a luat camera de filmat și a început să înregistreze tot ce se petrecea acolo.

În înregistrarea video, el explică că soția lui nu trebuie să meargă la muncă și că trebuie să plece de urgență la aeroport. Femeia a crezut că este doar o glumă. Dar bărbatul a felicitat-o: „La mulți ani fericiți!” și și-a dat seama că lucrurile sunt adevărate.

Cei doi urmau să plece într-o călătorie în Europa.

Soția lui Derrick încă nu-i venea să creadă: „Vorbeși serios?” a spus aceasta. Iar el i-a confirmat că totul este cât se poate de real. Atunci, soția lui a început să plângă, impresionată de gestul bărbatului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page