Press "Enter" to skip to content

Emily Burghelea, însărcinată pentru a doua oară. Vedeta credea că este bolnavă

Emily Burghelea este în culmea fericirii. Prezentatoarea de la Vorbește lumea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale de când a aflat că este din nou însărcinată. A trecut prin momente de spaimă în ultima vreme și credea că este bolnavă, dar totul era din cauza sarcinii.

Emily va deveni mamă

Emiliana Burghelea, fosta concurentă de la Bravo, ai stil! și actuala prezentatoare de la Vorbește lumea a făcut un anunț extrem de important. Frumoasa vedetă a dat de veste că va deveni mamă pentru a doua oară, deși nimeni nu se aștepta la asta. Nu a vorbit despre al doilea copil, dar se pare că a venit mai repede decât se aștepta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

În ultima vreme, blondina a stat numai pe la spital, a făcut perfuzii, pentru că nu se simțea deloc bine. Avea tot felul de stări, se simțea slăbită și nu avea poftă de nimic. Emily Burghelea credea că simptomele cu care se confrunta se datorau oboselii, ba chiar a crezut la un moment dat că suferă de anemie și a făcut mai multe analize în acest sens.

După ce s-a terminat ultima ediție a emisiunii în care este prezentatoare, tânăra nu a mai rezistat și a ajuns de urgență la spital. Se temea pentru viața ei și deja se gândea că ar putea suferi de o boală grea, dar se pare că lucrurile erau cât se poate de bine. S-a simțit foarte rău și a cerut ajutorul medicilor, unde a aflat că toate problemele erau din cauza sarcinii.

„Azi am trecut de la agonie la extaz! Am plecat din emisiune de urgență la spital. Mi-a fost rău cum nu mi-a fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțat, de fapt, că familia noastră se mărește! Bebe nu știa ce să mai facă să ne dăm seama că este acolo”, a scris Emily Burghelea la InstaStory.

Odată cu fanii a aflat și soțul Emilianei că va deveni tată, care își mai dorea deja un copil.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page