Press "Enter" to skip to content

Emilia Popescu, momente dureroase. Mama renumitei artiste a murit

Emilia Popescu e în doliu. Mama actriței s-a stins din viață. Malou Iosif locuia de ani buni la Nisa, în Franța, acolo unde a fost vizitată de fiica sa chiar vara aceasta. În Franța locuiește și fratele renumitei vedete.

Emilia Popescu trece prin momente dureroase. Mama renumitei artiste a murit la vârsta de 98 de ani, la Nisa. Anunțul nefericit a fost făcut de actriță pe una dintre paginile sale de socializare, unde a primit numeroase mesaje de condoleanțe.

„Mama și bunica, MALOU IOSIF, și-a început Marea Călătorie… Dumnezeu să te odihnească, mamă”, a scris actrița pe contul personal de Instagram. Femeia a fost în tinerețe balerină, dar și coregraf colaborator al trupei lui Dan Puric.

Tatăl vedetei, Emil Popescu, a fost artist la operetă, actrița recunoscând de fiecare dată că a moștenit de la părinții ei pasiunea pentru artă. În plus, Emilia Popescu întotdeauna a admirat energia pe care o avea mereu regretata sa mamă.

În aceeași notă, artista s-a considerat foarte norocoasă pentru că s-a născut într-o familie de artiști. Vedeta a început să picteze de la 6 ani, fiind întotdeauna încurajată de mamă să-și urmeze visele și chemarea.

„UNITER își exprimă profundul regret la plecarea dintre noi a balerinei și coregrafei MALOU IOSIF, la vârsta de 98 de ani, o artistă cu o excepțională contribuție la cultura României.

O personalitate unică, de o vivacitate rar întâlnită, iubită și respectată de generații întregi de artiști pe care i-a format în mișcare scenică și știință corporală. A fost nepoata pictorului și graficianului român Iosif Iser și prim-balerină la Operetă.

Condoleanțe, Emilia Popescu și întregii familii. Dumnezeu să o țină în lumină!”, este mesajul transmis de instituție pe pagina de Facebook. Actrița este susținută de toată breasla pentru a trece cu bine peste pierderea suferită.

„Sincere condoleanțe”, este mesajul primit de Emilia Popescu de la actrița Maia Morgenstern. „Toate gândurile mele bune”, i-a transmis la rândul său cântăreața Ana Baniciu pe rețelele de socializare.

Actrița Emilia Popescu, în vârstă de 57 de ani, este în doliu. Mama sa, fosta balerină Malou Iosif, a murit.

Emilia Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țara noastră. În plan personal, Emilia Popescu a fost căsătorită cu Ionuț Ștefănescu, împreună cu care are o fată, Maria.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page