Press "Enter" to skip to content

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a intrat la facultate – Iată ce specializare a ales: „Îmi place ceea ce o să fac!”

Eliza Iliescu a fost admisă la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, specializarea limba şi literatura română + limba engleză. Tânăra va urma o carieră la fel ca a mamei sale.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a intrat la facultate. Eliza Iliescu își dorește să devină o profesoară care poate să poată preda foarte bine atât limba şi literatura română, cât şi limba engleză. Tânăra a obținut rezultate impecabile la examenul de Bacalaureat, motiv pentru care a ajuns să intre la prima opţiune pe care și-o dorea.

Am intrat la Litere. Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Universități prestigioase din București”, a declarat Eliza Iliescu, potrivit Impact.

Eliza Iliescu și-ar dori ca în această perioadă să înceapă și cursurile Facultății de Filosofie, tot în București

Eliza Iliescu a mai adăugat că și-ar dori ca în această perioadă să înceapă și cursurile Facultății de Filosofie, tot în București, doar că ar trebui să achite o taxă de școlarizare destul de mare, pe care, din păcate, nu și-o permite!

Adriana Iliescu a mărturisit că va găsi o soluţie.

Am făcut un calcul și putem face asta. Poate vom lua și un credit, vom vedea! Ar fi vorba despre circa 4.000 de lei anual, o sumă pe care cred că o vom putea acoperi din pensia mea, repet! Știm amândouă că nu va fi simplu. Dar cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a spus Adriana Iliescu.

Adriana Iliescu a împlinit de curând 84 de ani. Fosta profesoară de română a devenit mamă la 66 de ani, fiind considerată cea mai bătrână mamă din România. Adriana Iliescu are o pensie moderată și din aceasta încearcă să o susțină financiar pe fiica ei, Eliza.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page