Press "Enter" to skip to content

Elena Udrea, se topeşte de dorul fetiţei sale, a slăbit 11 kilograme. Dezvăluiri făcute de avocata ei

Elena Udrea nu prea face față regimului de penitenciar. Fostul ministru refuză în continuare să mănânce și a slăbit 11 kg de când este după gratii. Silvia Uscov, avocata Elenei Udrea, a vorbit despre starea ei.

Elena Udrea se topeşte în închisoare de dorul fetiţei sale. „Cand esti într-o detenție nelegala, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită. E și departe de familie, nu-și vede fetita. E foarte greu. E în carantina. Şi eu cand mă duc la grefa este la fel. E foarte greu”, a declarat Sivia Uscov.

„E singurul mod de comunicare. Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârstă este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invoca ceea ce se întâmplă cu atatea familii de români. Cum ar putea să ii explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a spus avocata Silvia Uscov.

Ce face Elena Udrea în închisoare? „Iese la plimbare o ora şi jumătate pe zi”.

„Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau cateva ore pe saptămână cand te poți deplasa la penitenciar. Vorbim în fiecare zi. Trebuie să imparta cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocatii. Vorbim zilnic, dar este greu, ce apărare poți să faci în 10 min la tel?”, a mai spus avocata.

Elena Udrea este încarcerată la Penitenciarul Târgșorul Nou de lângă Ploiești, fiind o închisoare dedicată femeilor. Timp de 21 de zile ea va rămâne în carantină, iar apoi o să fie închisă alături de celelalte deținute.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page