Press "Enter" to skip to content

Elena Merișoreanu a fost operată! Ce s-a întâmplat cu marea doamnă a muzicii populare

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România. Cântăreața pune foarte mult preț pe aspectul fizic, motiv pentru care se îngrijește mai tot timpul de cum arată.

Elena Merișoreanu, din nou pe mâna medicului estetician

Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu a anunțat că și-a făcut o nouă intervenție estetică la medicul specialist. Aceasta a precizat că și-a făcut blefaroplastie pentru a-și corecta pleoapele căzute.

Nu este prima dată când interpreta de muzică populară merge la medicul estetician. Aceasta și-a făcut, anterior:

  • injecții cu botox
  • acid hialuronic
  • fire pentru lifting facial

Operația a avut loc recent și a fost una destul de ușoară, cu o durată de sub 10 minute, conform declarațiilor artistei.

Procedura, care a inclus utilizarea laserului pentru eliminarea surplusului de piele, s-a desfășurat la o clinică din București. Clinica este vizitată și de alte persoane publice.

„Nici nu a durat 10 minute operația și nu m-a durut deloc. A făcut cu laser-ul, taie acel surplus de piele. M-am învinețit mai mult sub ochi, nu mult, dacă mi-aș pune ochelari, nu s-ar vedea. Când voi scoate firele, până atunci îmi va trece.

Oricum, nici nu simt că mi-am făcut ceva. Erau la clinică fete tinere. Eu de ce să nu îmi fac? Sincer, mă deranja când mă machiam că era un pic pleoapa lăsată peste ochi. Acum nu se vede, că sunt umflată. Acum 2 zile m-am operat, dar să știi că nu am simțit absolut nimic. Doar când mi-a făcut anestezia locală, a folosit laser-ul.

Am fost la o clinică din București. M-am întâlnit acolo cu mai multe persoane publice, dar nu dau nume. Problema fiecăruia, eu nu mă feresc! Erau multe fete tinere pe acolo!”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu nu a avut dureri

Elena Merișoreanu descrie intervenția drept una care nu i-a provocat durere și subliniază că momentan se află în proces de recuperare. Cu toate acestea, zona din jurul ochilor este încă umflată și vânătă.

Artista, în vârstă de 77 de ani, și-a justificat decizia prin dorința de a-și îmbunătăți aspectul. Interpreta de muzică populară a mai spus că aceste intervenții au devenit pentru ea o modalitate de a-și șterge câțiva ani de pe chip.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page