Press "Enter" to skip to content

Elena Gheorghe a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie: „Înțeleg că trebuie să existe două balanțe”

Elena Gheorghe a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie. Artista și soțul ei, Cornel Ene, au o familie frumoasă alături de cei doi copii și chiar dacă mai apar probleme în mariaj, găsesc mereu o rezolvare. De cele mai multe ori, cei doi se ceartă pe teme profesionale sau din cauza copiilor.

Elena Gheorghe a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie. Artista s-a căsătorit pe când avea 26 de ani și tot atunci a devenit mamă și pentru prima oară. Ulterior, a venit pe lume și fetița, răsfățata familiei, în vârstă de șase ani. Artista a mărturisit că viața în patru este foarte frumoasă, dar și complexă, în egală măsură, pentru că nu e așa de simplu să găsești echilibrul.

Elena Gheorghe a făcut anunțul după 12 ani de căsnicie

E foarte complexă aș putea spune, e frumoasă, este și solicitantă, are foarte multe nuanțe, dar cel mai important e că există, că suntem împreună și că suntem sănătoși, restul lucrurilor se fac pe parcurs, chiar dacă nu sunt perfecte, dar în imperfecțiune este minunat să fi liniștit și echilibrat, în rest se rezolvă toate.

Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar în general ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiale pentru că el este mai indulgent, eu sunt ‘polițistul rău’.

Eu sunt puțin mai autoritară să zic, îmi doresc ca cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie ‘polițistul bun’, iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela„, a spus artista pentru Spynews.ro.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page