Press "Enter" to skip to content

Ela și Petrică de la Mireasa vor deveni părinți! Imagini cu burtica de gravidă a câștigătoarei sezonului 4

Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4, sunt mai fericiți ca niciodată asta pentru că cei doi vor deveni părinți. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, iar fosta concurentă de la Mireasa s-a afișat cu burtica de gravidă. Iată primele imagini cu cei doi în postura de viitori părinți!

  • Ela de la Mireasa este însărcinată!
  • Iată primele imagini cu burtica de gravidă!

Ela și Petrică sunt concurenții care au reușit să meargă acasă cu premiul în valoare de 40.000 de euro și au fost câștigătorii sezonului 4 Mireasa. Cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea, asta după ce fosta concurentă s-a afișat pe rețelele de socializare cu burtica la vedere.

Ela și Petrică de la Mireasa vor deveni părinți!

Ela și Petrică sunt mai împliniți și fericiți ca niciodată, asta pentru că cei doi vor urma să devină părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut de cei doi pe rețelele de socializare, iar fanii au fost cei care au transmis numeroase mesaje frumoase.

‘Acum un an ne-am jurat iubire eternă și doar visam la ceea ce am reușit să realizăm împreună. Dumnezeu ne-a răsplatit cu cea mai mare binecuvântare de pe pământ, aceea de a fi părinți! Vă iubesc enorm, comorile mele!”, au scris Ela și Petrică de la Mireasa.

Ela de la Mireasa s-a afișat cu burtica de gravidă

Ela a luat prin surprindere pe toată lumea, iar fosta concurenta de la Mireasa a postat două imagini cu burtica de gravidă. Cei doi au avut o ședință foto de Crăciun și au împărtășit cu urmăritorii lor cele mai frumoase imagini.

Sarcina Elei este destul de avansată, iar fosta concurenta de la Mireasa a îmbrăcat o rochie roșie și mulată care i-a scos în evidență burtica de gravidă. Cei doi s-au fotografiat în timp ce Ela ținea în mână testul de sarcină, iar Petrică o pereche de botoșei, de Crăciun.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page