Press "Enter" to skip to content

Ei sunt soții din Galați, morți în accidentul tragic de sâmbătă, din Buzău. Mara și Ionuț au lăsat în urma lor o fetiță orfană / FOTO

Un tragic accident rutier a avut loc ieri în Buzău, pe DN 2B iar în urma acestuia doi soții au murit. Aceștia s-au izbit violent de un TIR în momentul în care au încercat să depășească mai multe autovehicule. Ionuț a murit pe loc, iar Mara la câteva ore, la spital. 

  • Acul vitezometrului s-a blocat la 140 km/h
  • Cei doi soți s-au izbit cu mașina de un TIR

Pentru Mara și Ionuț, doi soți din Galați, ieri a fost unul drum și ultima oară când și-au văzut fetița, căci cei doi au murit într-un tragic accident rutier ce a avut loc în județul Buzău, pe DN 2B. Mașina în care aceștia se aflau s-a izbit violent de un TIR, în încercarea de a depăși mai multe autovehicule aflate în mers.

Ei sunt cei doi soții din Galați care au murit ieri în tragicul accident din Buzău

Cei doi soții au rămas încarcerați între fiarele contorsionate ale mașinii în care se aflau, iar Ionuț, un bărbat de 36 de ani, a murit pe loc în impactul devastator.

Soția lui, Mara, a fost scoasă în viață de sub fiarele mașinii, însă din cauza rănilor uriașe ea și-a dat ultima suflare la spital. În urma celor doi a rămas acum o fetiță orfană care va crește fără părinții ei.

„Eu am semnalizat și am început manevra de viraj stânga. Urma să descarc niște lăzi. E linie continuă acolo, înainte de intersecție. Cel cu mașina a venit cu viteză foarte mare din spate, a depășit un autoturism și un camion iar apoi a intrat în mine. În ultima clipă a încercat să evite tirul prin dreapta, dar nu a avut nici timp, nici loc”, a povestit şoferul TIR-ului, în vârstă de 56 de ani, pentru buzoienii.ro.

Mesaje de regret după moartea celor doi soți

Vestea a picat ca un trăsnet pentru toți cei care i-au cunoscut pe cei doi soți și nimănui nu-i vine să creadă tragedia uriașă care s-a abătut.

Pe paginile de socializare au apărut zeci de mesaje de regret în urma impactului devastator în care Mara și Ionuț au murit.

„Fără margini această durere! Mult prea devreme i-a vrut Dumnezeu! Of, Gina, cum sa-ti transmit sa fii puternică când o parte din tine a devenit înger? / „Dumnezeu sa-i odihneasca-n liniște și pace. Suntem alături de voi de aici de departe. Putere multa sa treceti peste acest mare necaz”, au scris apropiații pe Facebook.

Totuși, au fost unele persoane care au ținut să transmită că inconștiența i-a ucis pe cei doi tineri, căci într-o fotografie cu cei doi apare lângă scaunul șoferului o sticlă de bere, iar acul vitezometrului a rămas blocat la 140 km / h după impactul cu TIR-ul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page