Press "Enter" to skip to content

Ea e femeia care are o relație amoroasă cu un gard. În 2007, Erika se căsătorea cu Turnul Eiffel: ”Este forma care îmi place cel mai mult” / VIDEO

Erika LaBrie a devenit cunoscută pe internet după ce în anul 2007 femeia s-a căsătorit cu Turnul Eiffel. Povestea e cât se poate de reală, iar în prezent tot ea susține că acum are o relație amoroasă cu un gard. Ea spune că s-a îndrăgostit de acest obiect, cu toate că nu are viață. 

  • Erika are o relație amoroasă cu un gard
  • Ce spune femeia despre sentimentele pe care îl poartă acestuia
  • În 2007 s-a căsătorit cu Turnul Eiffel

După ce în anul 2007, Erika LaBrie a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Turnul Eiffel, acum, la 10 ani distanță, ea face din nou furori pe internet, asta după ce recent și-a dezvăluit sentimentele pe care le poartă tot unui obiect fără viață, de această dată un gard.

Ea e femeia care are o relație cu un gard. Ce spune despre sentimentele pe care i le poartă

@mistaiah oh dear, she’s back. #fyp #strangeobsession #strangeaddiction #wth #mistaiah #fence #foryoupage ♬ original sound – x.i.x

Într-un clip pe care l-a postat pe rețelele de socializare, femeia poate fi văzută în timp ce se urcase pe un gard de culoare roșiatică și îl mângâia. Ea vorbește cu mare bucurie de fiecare dată despre atracția pe care o poartă acestui obiect.

„Nu mă așteptam să găsesc deloc un gard ca acesta aici (…) Este perfect. Adică, aceasta este forma care îmi place cel mai mult. Aceste unghiuri? Fabulos”, a spus ea, potrivit The Sun.

În clipul care a strâns peste 11 milioane de vizualizări, Erika povestește și care e explicația pentru care s-a îndrăgostit de acest gard de culoare roșie.

„Gardurile sunt obiecte atât de periculoase pentru mine, deoarece sunt atât de perfecte în geometria lor, se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui”, a mai zis ea.

În ceea ce o privește pe Erika LaBrie, ea se identifică ca fiind o persoană ce are sentimente romantice și nu numai pentru obiecte fără viață. Deși părerile sunt împărțite și de-a lungul timpului a fost arătată cu degetul, femeia susține că nu o deranjează deloc faptul că e diferită.

Ce i-au spus oamenii pe internet

La clipul video postat în care apare urcată pe gard, utilizatorii de internet nu au ezitat să-i transmită părerea lor. Mulți susțin că nu înțeleg de ce întâmplă, iar alții precizează că internetul îi surprinde de la o zi la alta.

Totodată, un alt internat precizează că se simte chiar inconfortabil că privește astfel de imagini pe care are impresia că sunt intime, însă de fapt e vorba doar de un gard de care femeia s-a îndrăgostit nebunește.

„Mă simt inconfortabil doar privind…parcă sunt un martor neintenţionat la un moment privat care aparţine unui străin, dar totuşi…nu sunt şi totul e public / Simt că întrerup ceva / Internetul nu încetează să mă surprindă”, au fost câteva dintre comentariile postate pe rețelele de socializare.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page