Press "Enter" to skip to content

După foarte mulți ani, vedeta a semnat cu un ALT POST TV. Fanii au rămas uimiți când au auzit ce emisiune va prezenta

Dana Grecu se întoarce la TV după o pauză de patru ani. Jurnalista a intrat în concediul de maternitate, iar în curând va reveni în fața publicului cu un nou proiect. De această dată, jurnalista le-a pregătit o adevărată surpriză telespectatorilor. Dana a făcut dezvăluiri despre emisunea pe care o va prezenta.

Dana Grecu este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România, iar ultima dată prezenta o emisiune de politică la Antena 3. Viața prezentatoarei s-a schimbat după ce a divorțat de Bogdan Grecu, cu care are doi copii. La scurt timp, Dana Grecu, acum Chera, s-a căsătorit cu un medic stomatolog din Pitești. În urmă cu patru ani aducea pe lume o fetiță.

Dana Grecu a devenit mamă pentru a treia oară în 2018, la scurt timp după ce s-a recăsătorit. Jurnalista declara la acea vreme că își dorește să ia o pauză din televiziune și să se axeze pe creșterea copiilor săi. Ei bine, jurnalista a decis că este timpul să revină în forță pe micile ecrane.

Dana Grecu revine pe micile ecrane

Dana Cheru, cunoscută publicului larg din România drept Dana Grecu, se va întoarce la tv. Potrivit Paginademedia.ro, jurnalista a decis să revină în fața telespectatorilor cu un nou format, după o pauză de patru ani în care a intrat în concendiu de maternitate. Vedeta a semnat contract cu Etno Tv unde va avea un talk-show și un program de weekend.

Când am primit propunerea, omul care m-a sunat mi-a zis – stai jos, că vreau să-ţi spun ceva”, spune Dana Chera (fostă Dana Grecu) despre revenirea ei în televiziune. „Prima mea reacţie când am auzit postul? Am tăcut, nu am zis nimic.” Cel care o suna era Marius Huc, iar propunerea era pentru Etno TV, acolo unde Huc este, mai nou director de programe. „Apoi mi-a explicat despre ce este vorba şi am înţeles. Pentru mine este o revoluţie sufletească, în sensul că nu mă simt departe de aceşti oameni: sunt părinţii noştri, sunt bunicii noştri. Un public care nevoie de informaţie echilibrată, corectă.„, a spus Dana Grecu pentru paginademedia.ro.

Ce emisiune va prezenta Dana Grecu la Etno TV

Jurnalista a semnat un contract cu postul de televiziune Etno Tv, unde va fi gazda unui talk-show de seară și a unui programd de weekend. Fosta prezentatoare de la Antena 3 va dezbate subiecte sociale și politice, iar în weekend va modera un proiect diferit.

O emisiune de weekend, care se va ocupa de wellbeing, dar adaptată, evident, publicului Etno TV. O emisiune care ne va învăţa cum să trecem peste greutăţile vieţii, dar să rămânem zdraveni la cap şi sufleteşte. O emisiune despre tainele minţii, dar despre suflet 100%.’a explicat jurnalista de televiziune pentru sursa citată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page