Press "Enter" to skip to content

Drama uriașă prin care trece Alexandru Arşinel. Decizie radicală luată de marele artist din cauza problemelor medicale

Alexandru Arșinel are grave probleme de sănătate şi este gata să renunţe la teatru. Ajuns la 82 de ani, după mai multe intervenții chirurgicale și tratamente, artisul a dezvăluit că starea lui de sănătate nu dă semne de îmbunătățire.

Drama uriașă prin care trece Alexandru Arşinel. Actorul are mari probleme cu inima și cu respirația și a decis să se retragă din teatru. Va mai susține un ultim spectacol, la Dolhasca, localitatea în care s-a născut!

Drama uriașă prin care trece Alexandru Arşinel. Decizie radicală luată de marele artist din cauza problemelor medicale

Alexandru Arșinel se simte tot mai rău, iar boala îi va răpi cea de a doua dragoste a sa, teatrul. „Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația. Am fost și la spital, mă îngrijesc cum pot”, a declarat Alexandru Arșinel pentru Fanatik. Marele artist și dorește însă un ultim spectacol în care să își la revedere de la public: „Eu sunt din Dolhasca. Acolo, de exemplu, și dacă se inaugurează o grădiniță sunt invitat. Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct. Doresc să îmi mai invit doi trei colegi la un spectacol la Dolhasca, apoi să mă retrag. Dar nu în altă parte o să fac retragerea, doar la Dolhasca pot să o fac”.

Alexandru Arșinel a rămas cu sechele în urma multiplelor probleme de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului. Anul trecut s-a infectat cu coronavirus și a trecut prin două intervenții chirurgicale pe cord, iar acum câțiva ani a suferit un transplant renal. Artistul are și probleme mari la picioare și mărturisește că mersul a devenit un calvar! „Îmi este greu să mă deplasez. Am o durere a masei musculare. Mă dor picioarele mai ales. Îmi este greu să merg, sper să treacă. Am angajat pe cineva care mă ajută, vin copiii mei care se ocupă zilnic de mine și de soția mea”, a mai declarat Alexandru Arșinel.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page