Press "Enter" to skip to content

Două zodii care vor fi dezamăgite de partener în luna decembrie. Nativii trebuie să își rezolve problemele din relație

Perioada următoare aduce probleme în relațiile de cuplu pentru două zodii. Se poate ca acești nativi să fie dezamăgiți de persoana iubită și să aibă parte de surprize neplăcute atunci când se așteaptă mai puțin. Vor trece prin momente dificile în luna decembrie.

  • Două zodii care vor fi dezamăgite de partener în luna decembrie
  • Nativii trebuie să își rezolve problemele din relație

Luna decembrie nu este tocmai o perioadă favorabilă pentru unii nativi, care vor avea mari probleme în relație. Este posibil să iasă la iveală lucruri la care nu s-ar fi așteptat și cu greu vor trece peste astfel de episoade. Se vor simți trădați și vor lua în calcul tot mai mult varianta separării.

Două zodii care vor fi dezamăgite de partener în luna decembrie

Taur

Taurii se numără printre zodiile care trebuie să acorde mai multă atenție relațiilor în luna decembrie. Atunci când sunt într-un cuplu, acești nativi iubesc cu adevărat și vor fi dezamăgiți să vadă că persoana iubită nu simte același lucru sau că nu își exprimă prea des iubirea.

Chiar dacă, de cele mai multe ori, Taurii vor să lase impresia că nimic nu îi poate afecta, mai ales în relații, momentele tensionate din cuplu își vor spune cuvântul și se vor gândi tot mai mult că le este mai bine singuri. Înainte de a lua decizia de a se separara de partener, este bine să se gândească de două ori, asta pentru că au tendința uneori de a fi impulsivi.

Vărsător

Nici Vărsătorii nu scapă de probleme în luna decembrie. În cazul acelor nativi care sunt într-o relație de mai mult timp, este posibil să iasă la iveală anumite episoade de care partener ar fi vrut să nu se afle, mai ales dacă la mijloc este vorba despre infidelitate. Nu vor ierta și nici nu vor trece prea curând peste așa ceva, din contră.

Vor considera că este momentul pentru o schimbare în viața lor, chiar dacă, în esență, va fi o perioadă în care nu vor ști exact ce să facă. Abia după o perioadă, Vărsătorii își vor da seama că au făcut alegerea corectă și că au existat anumite semne care indicau o posibilă trădare a partenerului, dar le-au ignorat.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page