Press "Enter" to skip to content

Două locomotive s-au ciocnit violent! Accidentul feroviar a avut loc la Roșiori

Un nou accident feroviar s-a petrecut, în cursul dimineții de miercuri, la Roșiori, pe Magistrala 100. Incidentul a fost anunțat chiar de clubferoviar.ro pe site-ul oficial.

  • Încă un accident feroviar la Roșiori
  • Două locomotive s-au tamponat violent

În ultimul timp, au loc tot mai des accidente de locomotivă. Așa s-a întâmplat și de această dată, moment în care miercuri, 5 iulie 2023, un accident feroviar s-a petrecut la Roșiori, pe Magistrala 100.

Două locomotive s-au ciocnit violent, la Roșiori

Despre accidentul feroviar de la Roșiori, de pe Magistrala 100 știm că două locomotive s-au ciocnit și una din ele a deraiat de pe șină.

La ora 10,55 o locomotivă a SNTFC CFR Călători, EA 482, a ieșit de la linia 3 a stației Roșiori Nord la linia 1, la manevră, pentru a prelua un tren de călători. În cursul acestei manevre a lovit locomotiva DA a Cargo Trans Vagon”, a declarat pentru Club Feroviar directorul general al Agenției de Investigare Feroviară Română (AGIFER), Laurențiu Dumitru.

Accidentele feroviare, din ce în ce mai dese

Acesta nu este singurul accident feroviar din acest an. Mai exact, în luna martie 2023, patru persoane au ajuns la spital, după ce un tren s-a oprit brusc pe traseu. Se pare că iniţial s-a anunțat că acesta a deraiat între Roşiorii de Vede şi Măldăeni şi fiind iniţiat Planul Roşu de Intervenţie, însă, ulterior, accidentul nu a fost confirmat.

Ei bine, potrivit informațiilor ISU Teleorman, 12 persoane au fost rănite atunci, iar alte opt au primit îngrijiri la locul incidentului şi nu a fost nevoie să fie transportate la spital.

La acea vreme, CFR SA a informat că două vagoane din compunerea unui tren privat de marfă încărcat cu autoturisme au deraiat luni dimineaţa, în jurul orei 4, la intrare în staţia Roşiori Nord, iar unul s-a răsturnat. Trenul avea ca staţie de destinaţie Portul Constanţa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page