Press "Enter" to skip to content

Doliu uriaș în lumea muzicală românească! Toată echipa de la Vocea României e în șoc, a murit una dintre cele mai îndrăgite antrenoare de voci

E o zi tristă pentru lumea muzicală românească! Gabriela Duțescu, cea care îi antrena vocal pe concurenții de la Vocea României, s-a stins din viață.

De-a lungul carierei sale, Gabriela Duțescu a modelat voci ale unor nume importante din industria muzicală. Îi putem aminti pe Dida Drăgan, Smiley, Tudor Chirilă, Marcel Pavel, Paula Seling.

Gabriela Duțescu era de meserie foniatru, adică antrenor de voci. Paula Seling este cea care a făcut anunțul trist pe pagina ei de Facebook.

„Dragi prieteni ,

Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare…profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mama, care mi-a dat vocea pe care o am, s- a stins din viață. As fi vrut să las problemele mele și doar sa o strang în brațe , sa îi spun ca o iubesc … Nu am facut-o in ultimele săptămâni …daca aș fi știut, as fi dat orice doar sa stau la un ceai cu ea…acum nu se mai poate . Sper sa ma ierte … Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată.

Doamna Duțescu, va iubesc cu tot sufletul meu. Si daca ma simțiți, poate vedeți cat de rău îmi pare…

Va rog sa veniți in numar cat mai mare, știu ca doamna se va bucura să îi fim alături pe drumul spre stele. Doamnă, drum bun. Rămâneți in inima mea mereu. Va iubesc cu tot ce sunt. Odihnă veșnică si drum lin printre stele!”, a scris Paula Seling pe Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page