Press "Enter" to skip to content

Doliu în muzica lăutărească! Anunţul trist a apărut pe pagina lui Nicolae Botgros: „Dumnezeu să îl ierte”

Doliu în muzica lăutărească! Un mare lăutar s-a stins din viaţă astăzi, 7 aprilie. Bunul său prieten, Nicolae Botgros, este înmărmurit de durere de această veste tristă, amintindu-şi pe momentele petrecute alături de Anatol Ciobanu.

Doliu în muzica lăutărească! Nicolae Botgros a făcut anunţul trist, postând un mesaj pe reţelele de socializare, în care îşi ia rămas-bun de bunul său prieten, Anatol Ciobanu, şi îşi prezintă condoleanţele membrilor familiilor.

Doliu în muzica lăutărească

O veste tulbulatoare ce ne-a zguduit sufletele si ne-a lasat mai saraci ca Lautari.. El , Anatol Ciobanu care a fost mare Lautar , magic si cu o mare bogatie lautareasca , mosteneta de la marii lautari ai regiunii de Nord de la Edinet; Dumitru Ciobanu -tatal lui Anatol ( zis -Mechiu), Coca, Chira Stangaci, Brasoveanu,Banu , Dobrogeanu , Lachei.s.a. Az ii spunem Adio prietene ce-am copilarit impreuna de la 15 ani si jumatate .. Am invatat impreuna la Soroca . Condoleante lui Victor si celor care l-au cuniscut..D-zeu sa-l ierte…„, este mesajul lui Nicolae Botgros, pe pagina sa de Facebook.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

You cannot copy content of this page