Press "Enter" to skip to content

Doliu în mass-media! A murit un mare prezentator din România: S-a grăbit să plece…

Doliu în România! Un apreciat jurnalist şi prezentator de radio a murit în timpul nopții. Familia sa a anunțat decesul. Primarul orașului în care lucra a ținut un moment de reculegere în memoria sa.

Doliu în România! Jurnalistul Florin Avram s-a stins din viață

Doliu în România! Florin Avram a murit subit la doar 54 de ani.

Fratele său, Avram Sorin a făcut nefericitul anunț prin intermediul rețelelor sociale.

„Florin a fost un om bun. Așa mi-au transmis mai toți cei care m-au sunat imediat cum au aflat că Florin a murit și care au adăugat că se află în stare de șoc. Unii dintre cei care mi-au transmis condoleanțe au făcut-o doar prin mesaje, spunîndu-mi că nu pot vorbi la telefon pentru că plîng. (…)

Florin a respectat-o foarte mult pe soția sa, Mihaela, și l-a iubit enorm pe fiul lor, Andrei. Și-a iubit enorm și mama, care acum, biata de ea, trebuie să ducă mai departe povara morții celui de-al doilea copil, din cei patru pe care i-a adus pe lume și pe care i-a crescut cum s-a priceput ea mai bine alături de tata, care a plecat la cele veșnice în 1989.

Ca mai de fiecare dată aparențele înșală: chiar dacă nu era o persoane pusă mereu pe fugă, Florin s-a grăbit să plece din această lume la numai 54 de ani. Păcat, mare păcat”, a scris fratele său pe Facebook.

Postarea sa a strâns sute de comentarii în scurt timp. „Sincere condoleanțe familiei!!” / „Condoleanțe! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!” / „Sorine….Sorine…Citesc și nu pot crede…Dumnezeu să l aibă pe Florin în paza lui ! Condoleanțe și Dumnezeu să l odihnească în pace! Asta e viața.Trebuie să fim tari și să mergem înainte pînă cînd ne vine rândul…” / „Veșnică AMINTIRE… Odihnă deplină. În PACEA Divină!” / „Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe!”

Moment de reculegere în memoria lui Florin Avram

Florin Avram a lucrat ca redactor de știri și ca realizator de emisiuni la Radio Top Suceava, încă de la înființarea sa (6 decembrie 1991). „Și-a făcut cu conștiinciozitate treaba și a fost un foarte bun coleg, iar lucrul acesta îl pot spune absolut toți cei cu care a interacționat”, a reamintit fratele său.

El coordona departamentul de știri. De peste 30 de ani, a fost vocea care aducea informații noi în casele sucevenilor.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a început conferința de presă de miercuri, 8 noiembrie 2023, cu un moment de reculegere ținut în memoria jurnalistului.

„Radio Top Suceava deplînge moartea fulgerătoare a celui care a fost Florin Avram. Florin, care a împlinit 54 de ani pe 1 aprilie, fără ca nimic să fi anunțat acest lucru. Florin a lucrat ca redactor de știri la Radio Top încă de la înființarea postului de radio, pe 6 decembrie 1991.

Florin a fost un foarte bun coleg, iar mărturie în acest sens pot depune zecile de oameni care de-a lungul timpului au lucrat la postul nostru de radio. Florin a fost un om serios, care și-a văzut de fiecare dată de treaba lui.

Pe lîngă activitatea la Radio Top, Florin Avram a avut o contribuție semnificativă și la redactarea săptămînalului Jupânu`. Radio Top regretă profund pierderea unui coleg deosebit, iar golul lăsat de el este greu de crezut ca va putea fi acoperit. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis jurnaliștii de la Radio Top Suceava.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page