Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea lăutarilor din România! S-a stins din viață fulgerător un celebru acordeonist

Este zi de doliu în lumea muzicanților din România! Un celebru acordeonist de la noi din țară s-a stins din viață fulgerător. Colegii de breaslă, prietenii, cei care i-au ascultat muzica, dar mai ales familia, cu toții sunt în stare de șoc și inițial nimeni nu a crezut că vestea morții artistului este adevărată. Este din nou, o zi neagră, o zi a durerii, în muzica românească!

  • Zi neagră în lumea muzicanților din România
  • Artiștilor nu le vine să creadă
  • Curg mesaje de condoleanțe pe rețelele de socializare

Durere și lacrimi pentru unul dintre cei mai iubiți acordeoniști de la noi din țară! S-a stins din viață în urmă cu puțin timp, deși nimeni nu s-ar fi așteptat. A fost supranumit Regele Horelor Mari ale României.

Doliu în lumea lăutarilor din România

Este zi de doliu în lumea lăutarilor! În urmă cu puțin timp s-a stins din viață Costel de la Bolintin, sau Nea Costel, așa cum îl cunoștea o țară întreagă. Era recunoscut pentru atmosfera și show-urile pe care le făcea la fiecare petrecere.

Nimeni nu s-ar fi așteptat la o astfel de veste, având în vedere faptul că Costel de la Bolintin era unul dintre cei mai căutați, apreciați și iubiți acordeoniști de la noi, fiind invitat la foarte multe evenimente private, botezuri, nunți, fiind inima petrecerii de fiecare dată.

Artiști mari de la noi din țară, printre care Marian Mexicanu sau Viorica de la Clejani îl plâng acum pe colegul lor de breaslă, Costel de la Bolintin, care încânta pe toată lumea cu talentul lui spectaculos la acordeon, dar și cu personalitatea sa.

Toată lumea l-a considerat un om cinstit și, pentru că și-a petrecut toată viața cu acordeonul în mâini, a fost un model și mentor pentru mulți artiști cunoscuți de la noi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page