Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea internațională a filmului! S-a mai stins o stea

Tot mai multe personalități pleacă fulgerător dintre noi și lasă în urmă lacrimi si durere. Lumea internațională a filmului este din nou îndoliată, după ce una dintre cele mai mari actrițe a murit în mod tragic, chiar cu câteva zile înainte de a-și sărbători ziua de naștere.

A murit Angela Lansbury

Actrița Angela Lansbury, cunoscută pentru rolul din serialul “Verdict: Crimă”, unul dintre cele mai mari producții ale lumii, s-a stins din viață la venerabila vârstă de 96 de ani. În doar câteva zile, pe 16 Octombrie, urma să își sărbătorească cea de-a 97-a aniversare.

Familia a fost cea care a făcut tragicul anunț, pentru a-i ține la curent pe fani. De la apropiați aflăm că actrița a murit în somn, liniștită, dar nu au precizat motivul exact al morții. Având în vedete vârsta înaintată, acesta ar putea fi și motivul, pentru că starul nu era cunoscut pentru probleme de sănătate.

“Copiii doamnei Angela Lansbury anunță cu tristețe că mama lor a murit liniștită în somn, acasă, în Los Angeles, astăzi, marți, 11 octombrie 2022, la ora 1:30 dimineața, cu doar cinci zile înainte de a împlini 97 de ani.”, se arată în comunicatul familiei.

A avut roluri în filme celebre, cum ar fi “Auntie Mame” (1958), “The Manchurian Candidate” (1962) sau “Gaslight” (1944). Ce a făcut-o pe ea celebră a fost rolul din serialul “Verdict: Crimă”, difuzat la CBS în perioada 1984 – 1996. Producția a avut în total 12 sezoane cu 264 de episoade și a reușit să ajungă la performanța de 23 de milioane de telespectatori la prima audiție.

A câștigat trei premii Tony pentru cea mai bună actriță pentru rolurile din “Mame” (1966), “Dear World” (1969) și “Gypsy” (1975). În 1979 a obținut un premiu Tomy și pentru rolul cofetarului Nellie Lovett în musicalul “Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, iar în 2013 a primit și premiul Oscar. A mai câștigat 6 Globuri de Aur şi a primit 15 nominalizări la premiile Primetime Emmy.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page