Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea artistică. Actorul Jeffrey Carlson a murit la vârsta de 48 de ani

Doliu în cinematografie. Artistul Jeffrey Carlson a încetat din viață la 48 de ani. A jucat în telenovela All My Children.

Doliu în lumea artistică. Actorul Jeffrey Carlson a murit la vârsta de 48 de ani. Moartea sa a fost anunțată de o persoană apropiată și ulterior, confirmată de teatrul din Statele Unite ale Americii unde lucra de multă vreme.

Doliu în cinematografie. Artistul Jeffrey Carlson a încetat din viață la 48 de ani. A jucat în All My Children

Doliu în cinematografie. Artistul Jeffrey Carlson, cunoscut pentru personajul transgender interpretat în serialul All My Children, a încetat din viață la 48 de ani. În această telenovelă celebră a jucat rolul lui Zoe Luper.

Mai exact, a interpretat o femeie transsexuală între anii 2006 – 2007. Moartea regretatului actor a fost raportată de prietena sa, Susan Hart. Actrița a dezvăluit că artistul a murit pe 6 iulie și că a fost „pur și simplu devastată”, potrivit The Guardian.

În momentul de față, cauza morții sale nu a fost făcută publică. Fanii de pretutindeni care au urmărit cariera lui Jeffrey Carlson și implicit filmele sale au lăsat numeroase mesaje la aflarea veștii tragice pe rețelele de socializare.

„Compania Shakespeare Theatre Company este întristată să afle de recenta dispariţie a lui Jeffrey Carlson. A oferit interpretări frumoase şi nuanţate în timpul unei cariere în televiziune, pe Broadway şi, din fericire pentru noi, la STC.

Noapte bună, dulce prinț, și să-ți cânte zborurile îngerilor în odihna ta”, este mesajul transmis de firma americană cu sediul la Washington, pe pagina de Facebook, după aflarea veștii neplăcute.

Cine a fost actorul Jeffrey Carlson

Jeffrey Carlson s-a născut în Long Beach, California, în anul 1975. Mama sa i-a dat numele după Jeff Martin, unul dintre personajele din telenovela All My Children, pentru că era o mare fană a producției americane.

Din anul 2006 a început să apară în peliculă și a fost pe micile ecrane în peste 50 de episoade. Prima oară a jucat rolul unui star rock britanic numit Zarf, însă câteva luni mai târziu era reintrodus drept femeie transgender.

Ulterior, regretatul actor a făcut parte din distribuția comediei romantice Happy End, de Amos Kollek, intrând în pielea unui tânăr francez expatriat la New York. A jucat alături de Audrey Tautou şi Justin Theroux. De asemenea, Jeffrey Carlson a avut un rol mic în Hitch.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page