Press "Enter" to skip to content

Doliu în lumea afacerilor din România. Miliardarul a făcut infarct şi nu a mai putut fi salvat

Doru Petrescu, un controversat om de afaceri din Craiova, cunoscut și cu numele „Doru Măgaru”, și-a pierdut viața, marți, în urma unui infarct.

Doru Petrescu avea 61 de ani și desfășura activități pe cont propriu, în mai multe domenii, fiind cunoscut ca un personaj contraversat, la baza acestor considerente stând, cel mai probabil, și relațiile pe care și le-a creat de-a lungul timpului.

Doru Petrescu a deținut și Ziarul „Expresul de Sud”. Doru Petrescu, supranumit ”Doru Măgaru”, unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din Craiova, și-a pierdut viața la 61 de ani, în urma unui infarct, potrivit unor surse locale.

Doru Petrescu desfășura afaceri în mai multe domenii, a deținut ziarul „Expresul de Sud” și a avut legături de prietenie cu mai mulți fotbaliști de legendă ai Universității Craiova, printre care Rodion Cămătaru și Sorin Cârțu, dar și cu Gigi Nețoiu, cel care a investit în trecut la Dinamo.

De asemenea, ”Doru Măgaru” a stat mult timp în atenția opiniei publice din cauza unui război juridic de câțiva ani cu Adrian Mititelu, patronul echipei FCU Craiova 1948, pentru niște suprafețe de teren.

În plus, Doru Petrescu a părut la un moment dat la celebra masă de la Băilești alături de președintele de la acea vreme, Traian Băsescu, el justificând că întâlnirea a fost una de afaceri.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page