Press "Enter" to skip to content

Doliu imens! O mare actriță a România s-a stins din viaţă: Drum lin printre stele, pe scena infinită

Doliu în lumea teatrului românesc! O celebră actriță s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Anunțul tragic a fost făcut de Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București. 

Doliu în lumea teatrului românesc! Celebra actriță Sylvia Năstase a decedat la vârsta de 80 de ani. Anunțul tragic a fost făcut de Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București.

Doliu în lumea teatrului din România! A murit Sylvia Năstase

„Doamna SYLVIA NĂSTASE, actriță a Teatrului Național din București în perioada 1980 – 2004, a părăsit scena vieții la vârsta de 80 de ani.

Ne-o amintim cu drag în roluri din spectacolele „Take, Ianke și Cadîr”, „Romeo și Julieta”, „Așteptând la Arlechin” sau „Trilogia Antică”. A debutat la TNB în „Gimnastică sentimentală” (regia N.Al. Toscani) și a încheiat activitatea scenică cu „Povestiri din zona interzisă” (regia Tudor Ţepeneag).

În perioada 1965 – 1981 a lucrat la Teatrul de Stat din Brăila și la Teatrul Municipal din Ploiești, cu zeci de roluri în spectacole memorabile. În film, a fost remarcată în serialul TV „Lumini și umbre” sau în „Nunta de piatră” și „Iarba verde de acasă”.”, se arată în mesajul transmis de colegii actriței.

„Drum lin printre stele Sylvia, pe scena infinită a universului teatral la făurirea căruia ai trudit cu pasiune, dedicare, modestie și pură dragoste pentru arta dramatică. Îți mulțumim pentru momente de neuitat care vor rămâne în sufletul nostru pentru eternitate.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page